Naklada  Mate d.o.o. posluje u Bosni i Hercegovini od 2001. godine i jedan je od vodećih izdavača stručne ekonomske literature na ovim prostorima. Naš cilj je omogućiti predstavnicima akademskog i poslovnog sektora u Bosni i Hercegovini pristup vrhunskoj stručnoj literaturi iz oblasti poslovanja te time poticati razvoj konkurentnosti privrede.

Uspješno surađujemo s mnogim priznatim ekonomistima, naučnicima i stručnim prevoditeljima nastojeći da svaku novu knjigu kreiramo kao proizvod vrhunske kvalitete. Kvaliteta, stručnost, tradicija, fleksibilnost i izazov opisuju poduzeće MATE.  Tim Naklade MATE ima jasno definirane ciljeve koje uspješno ispunjava sve ove godine, a naš misija je ponuditi kapitalna djela neprolazne vrijednosti iz područja ekonomije, marketinga, menadžmenta, financija, ali i prava, psihologije, poslovne etike, te sociologije studentima, profesorima, poslovnim ljudima i svima koji žele učiti, usavršiti i maksimalno poboljšati svoje znanje, tehnike i vještine poslovanja.

Također, uvidjevši potrebu približiti izdanja iz oblasti medicine, odlučili smo i tu literaturu učiniti dostupnom na tržištu Bosne i Hercegovine.

Naša su djela prvi pravi izbor, smisao i poticaj dostupan svima koji traže savršenstvo i uspjeh u suvremenom, konkurentnom i globalnom poslovnom svijetu jer pomažu čitateljima da donesu prave poslovne odluke koje se tiču pojedinaca i zajednice kao cjeline, a naš bogat izdavački program pokazuje razvoj kroz koji smo prošli i postali pouzdan izdavač izabiranih svjetskih i domaćih djela.

 

Opravdat ćemo vaše povjerenje i omogućiti vam postizanje poslovne izvrsnosti prema visokim svjetskim standardima.

Uz stručne knjige odlučili smo ponudu proširiti knjigama, slikovnicama i vježbenicama za djecu. U suradnju smo krenuli s Turističkom nakladom koja pažljivo i pomno bira sadržaje brinući o razvojnim potrebama najmlađih te je tako i nastala Biblioteka LOPTICA. Sigurni smo da će izvrsne knjige i vježbenice iz Biblioteke LOPTICA omogućiti dječici mnoštvo sati zabave uz kvalitetan sadržaj.

Trudit ćemo se širiti ponudu i birati samo najbolja izdanja za naše kupce.

Moderno & NAKLADA MATE & POUZDANO

Priznanja
Zadovoljnih korisnika
Seminara

Više od 20 godinA s Vama...

Naklada Mate d.o.o. posluje u Bosni i Hercegovini od 2001. godine i jedan je od vodećih izdavača stručne ekonomske literature na ovim prostorima. Naš cilj je omogućiti predstavnicima akademskog i poslovnog sektora u Bosni i Hercegovini pristup vrhunskoj stručnoj literaturi iz oblasti poslovanja te time poticati razvoj konkurentnosti privrede.

Quick Navigation
×
×

Cart