Dobrodošli u online trgovinu "Naklade Mate"!

IZJAVA O ZAŠTITI PODATAKA

IZJAVA O ZAŠTITI PODATAKA

Ovom izjavom se obvezujemo da ćemo zaštititi privatnost korisnika i sigurnost osobnih podataka koje nam pružaju putem web stranice.

Možete posjetiti našu web stranicu bez otkrivanja osobnih podataka o sebi. Ne prikupljamo osobne podatke o vama (kao što su vaše ime i pojedinosti o kontaktu) kada posjetite ovu web stranicu, osim ako dobrovoljno ne pošaljete podatke pomoću jednog od dostupnih obrazaca za određenu svrhu (registracijski obrazac, obrazac za kupovinu, obrazac za upis na newsletter) i time date vašu privolu na prikupljanje i korištenje vaših osobnih podataka u navedene svrhe. Svi osobni podaci koriste se isključivo u svrhe radi koje su prikupljeni i za koje je dana privola.

Sukladno odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka (EU) 2016/679 ( Uredba), obavještavamo vas da će podaci koje navedete biti registrirani u našoj bazi podataka te će se obrađivati ručno i automatizirano sukladno Uredbi te nacionalnom zakonodavstvu koje definira provedbu uredbe o zaštiti podataka.

Svi podaci koje unosite na našu stranicu zaštićeni su i čuvani, sa strogom kontrolom pristupa. Vaši osobni podatci, kao što su adresa dostave ili adresa e-pošte, pohranjuju se u zaštićeni sustav kojem pristup imaju samo ovlašteni zaposlenici.

Osobne podatke koje navedete prilikom registracije koristimo u sljedeće svrhe:

  1. unos u poslovnu bazu podataka
  2. slanje informacija na adresu elektroničke pošte o aktivnostima i uslugama Naklada Mate d.o.o.
  3. slanje newslettera
  4. prikupljanje elektronskim putem povratnih informacija o zadovoljstvu proizvodima i uslugama kao i pitanjima bitnim za poslovanje
  5. telefonski podsjetnik vezan uz proizvode i usluge

U svakom trenutku možete zatražiti više informacija o svojim osobnim podacima na naklada-mate@naklada-mate.ba ili povući svoju privolu pisanim putem.

Quick Navigation
×
×

Cart