BOGATI OTAC SIROMAŠNI OTAC Dopunjeno izdanje

26.00KM

Autor/i: Robert T. Kiyosaki, Sharon L. Lehter
ISBN: 9788663030329
Izdavač: Finesa
Godina: 2018.
Opće informacije: Broširani uvez, 312 str., 17 cm x 24 cm
Jezik: Srpski jezik

Kategorija:
Dodaj na popis željenih naslova
Dodaj na popis željenih naslova
Uporedi...

Opis

“Bogati otac, siromašni otac” – knjiga u kojoj ćete pronaći ključeve za transformaciju vašeg financijskog života, učeći kako da ne radite za novac, već da novac radi za vas!

U ovoj knjizi, Robert Kiosaki nudi dragocjene lekcije koje su neophodne za svakog tko želi preuzeti kontrolu nad svojim financijama i ostvariti financijsku slobodu. Kroz jasne primjere i praktične savjete, ova knjiga će vam pomoći da shvatite važnost financijske pismenosti i naučite kako da primijenite Kiosakijev pristup u svom svakodnevnom životu.

Glavna poruka knjige je da bogati ne rade za plaću – oni stvaraju izvore prihoda koji im omogućavaju da novac radi za njih. Put ka bogatstvu nije samo o tome koliko zarađujete, već o tome kako pametno upravljate svojim novcem i investirate ga u stvari koje donose profit. Kroz priču o dva oca – bogatom i siromašnom, Kiosaki nas vodi kroz ključne lekcije o tome kako da promijenimo svoj način razmišljanja o novcu i postignemo finansijski uspjeh.

Sadržaj knjige je pažljivo strukturiran kako bi vam pomogao da postepeno usvojite i primijenite Kiosakijev pristup. Od uvoda koji nas uvodi u koncepte bogatog i siromašnog oca, do praktičnih lekcija o tome zašto je financijska pismenost ključna, kako da pronađete izvore prihoda i kako da prestanete raditi za novac, svako poglavlje donosi novo otkriće i korak ka financijskoj slobodi.

Osim toga, knjiga sadrži i misli za kraj koje će vas inspirirati da nastavite raditi na svojim financijskim ciljevima.

Uz “Bogati otac, siromašni otac”, imat ćete priliku transformirati svoj odnos prema novcu i krenuti putem ostvarenja svojih finansijskih snova. Ne čekajte – prepustite se ovoj inspirativnoj knjizi i pustite novac da radi za vas!

 

Kratak sadržaj

Pre dvadeset godina na današnji dan
Uvod: Bogati otac, siromašni otac
Prvo poglavlje – Lekcija 1: Bogati ne rade za platu
Drugo poglavlje – Lekcija 2: Zašto je važna finansijska pismenost?
Treće poglavlje – Lekcija 3: Gledajte svoja posla
Četvrto poglavlje – Lekcija 4: Istorija poreza i moći korporacija
Peto poglavlje – Lekcija 5: Bogati pronalaze novac
Šesto poglavlje – Lekcija 6: Radite za znanje – ne radite za novac
Sedmo poglavlje – Prevazilaženje prepreka
Osmo poglavlje – Početak
Deveto poglavlje – Želite još? Evo šta treba da uradite
Misli za kraj

 

O autoru

Napustivši svijet biznisa, ROBERT KIOSAKI 1986. postaje suosnivač međunarodne edukativne kompanije. Od tada drži predavanja na temu biznisa i ivesticija polaznicima širom sveta. Zabrinut zbog rastućeg jaza između onih koji imaju i onih koji nemaju, Robert je osmislio društvenu igru CASH-FLOW, kroz koju, kako stariji tako i djeca, uče upravljanje novcem.

 

Otkrijte tajne financijskog uspjeha kroz priču o dva oca u knjizi “Bogati otac, siromašni otac”, koja će vas inspirirati da preispitate svoj odnos prema novcu i ostvarite svoje financijske ciljeve. Pronađite put ka bogatstvu i financijskoj slobodi kroz praktične savjete Roberta Kiosakija, koji će vas navesti da razmišljate drugačije o novcu i njegovom stvaranju.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “BOGATI OTAC SIROMAŠNI OTAC Dopunjeno izdanje”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Quick Navigation
×
×

Cart