Dobrodošli u online trgovinu "Naklade Mate"!
-26%

BUDI SAM SVOJ MENTOR

Original price was: 47.00KM.Current price is: 35.00KM.

Autor/i: Anne Bruce
ISBN: 978-995-806-327-5
Izdavač: Mate d.o.o.
Godina: 2018.
Opće informacije: Meki uvez, 156 str., 16,5 cm x 23,5 cm
Jezik: Hrvatski jezik

Kategorija:
Dodaj na popis željenih naslova
Dodaj na popis željenih naslova
Uporedi...

Opis

Budi sam svoj mentor: Otkrijte i razvijte svoje osobne snage!

U ovoj inspirativnoj knjizi, autorica Anne Bruce poziva vas na put samoproučavanja i osobnog rasta, pružajući vam sredstva koja će vam pomoći da postanete vlastiti mentor. Bez obzira na vašu ulogu u životu – bili vi menadžer, poduzetnik, student ili netko tko nosi više od jednog “šešira” – ova knjiga će vam pomoći otkriti i razviti vaše nevjerojatne osobne snage.

Ključne teme knjige:

  1. Integracija poslovnog i privatnog života: Ova knjiga prepoznaje da naši poslovni i privatni životi nisu odvojeni te istražuje kako jedna dimenzija života utječe na sve druge. Kroz ovu povezanost, Bruce ističe kako razumijevanje cijele osobe ključno utječe na vaš uspjeh.
  2. Samomentoriranje kao proces: Autorica vas vodi kroz proces samomentoriranja s posebnim naglaskom na razumijevanje vlastitih ponašanja, talenata i postavljanje ciljeva. Ova knjiga ne samo da pruža povećalo za otkrivanje tih elemenata već i životnu kompasu koja će vam pomoći usmjeriti se prema jasnim ciljevima.
  3. Odgovornost kao ključni element: Bruce ističe važnost odgovornosti u samoproučavanju i osobnom rastu. Knjiga ne samo da potiče samomentoriranje već i naglašava odgovornost kao ključni sastojak postizanja ciljeva.

O autorici: Anne Bruce, autorica bestselera, motivacijska govornica i trenerica, donosi svoje bogato iskustvo u području ljudskog ponašanja, profesionalnog razvoja i osobnog rasta. Kroz radionice i konferencije diljem svijeta, Anne je stekla prepoznavanje kao stručnjakinja u području samomentoriranja. Njena posvećenost ovoj temi očituje se kroz knjige poput “Budi sam svoj mentor,” koja služi kao oslonac i inspiracija čitateljima diljem svijeta.

 

Uzmite ovu knjigu kao vodič koji će vas voditi kroz vaš jedinstveni put samorazvoja i pomoći vam otkriti nevjerojatne potencijale koje posjedujete. Ova knjiga nije samo priručnik; ona je vaš “oslonac” i “bodritelj” na putu prema ostvarivanju vlastitih ciljeva.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “BUDI SAM SVOJ MENTOR”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Quick Navigation
×
×

Cart