Dobrodošli u online trgovinu "Naklade Mate"!
-33%

BUDUĆNOST MENADŽMENTA

50.00KM

Autori: Gary Hamel
ISBN: 978-953-246-0735
Izdavač: Mate d.o.o.
Godina: 2009.
Opće informacije: Tvrdi uvez, 286 str., 15,5 cm x 23,5 cm
Jezik: Hrvatski jezik

Kategorija:
Dodaj na popis željenih naslova
Dodaj na popis željenih naslova
Uporedi...

Opis

VODIČ KAKO DANAS OSMISLITI NAJBOLJE PRAKSE SUTRAŠNJICE! POZIV DA SE POLAKO ODBACE ZASTARJELI SISTEMI I PROCESI, TE DA SE O MENADŽMENTU POČNE PRIČATI NA NOV I DRUGAČIJI NAČIN!

Gary Hamel, istaknuti poslovni mislilac i autor, predstavlja svoj stručni pregled tradicionalnih korporativnih sustava upravljanja i hrabro predlaže nova usmjerenja za menadžment u modernom dobu. Kroz prizmu provjerenih analiza inovatora u menadžmentu te obilje stvarnih slučajeva, Hamel nas vodi kroz putovanje koje će nam pomoći da oslobodimo puni potencijal naših timova.

 

Preporuke i recenzije:

˝Tijekom prošlog stoljeća, ljudi su radili u menadžerskim zatvorima industrijskog doba – i na taj način tratili energiju, kreativnost i potencijal naših ljudi. Gary Hamel vrlo jasno objašnjava ograničenja takve prakse. No, povrh toga, on stvara poticajnu i prijeko potrebnu viziju budućnosti menadžmenta koja ne samo da je humanija, nego može osloboditi okova puni potencijal svih nas.˝ – Richard Florida, profesor kolegija Poslovanje i kreativnost na Rotman School of management i autor knjige The rise of the creative class

˝Cilj Garyja Hamela je defi nirati program menadžmenta dvadeset i prvog stoljeća te knjiga Budućnost menadžmenta upravo tome i služi. Lijepim stilom i originalnošću, ova će vas knjiga natjerati da otvorite oči, promijenite način razmišljanja i odredite nove ciljeve koje vi i vaša organizacija možete postići. Najprovokativniji poslovni mislilac napisao je knjigu koja, od svih njegovih dosadašnjih knjiga, najviše potiče na razmišljanje.˝ – Eric Beinhocker, autor knjige The origin of wealth

˝Gary Hamel je svjestan da menadžment nije kuharica koja sadrži najbolje nedavne pothvate, nego sustav za uzastopnu inovaciju u menadžmentu kojemu je cilj dugoročni uspjeh organizacije koja se neprestano razvija. Njegova je knjiga ključna za spoznavanje načina na koji se može opstati u postupku organizacijske prilagodbe i promjene.˝ – Francis Fukuyama, autor knjiga The end of history i The last man, direktor International Programa, Johns Hopkins University

 

Citat iz knjige: “Ovo je knjiga za sve oni koji sanjaju i one koji djeluju. Ovo je knjiga za sve one koji osjećaju da ih birokracija sputava, koji se brinu da “sustav” koči inovaciju, koji potajno vjeruju da je problem jednostavan i očit, koji se pitaju zašto korporativni život mora biti tako obeshrabrujući, koji misle da su zaposlenici zaprovo dovoljno pametni da mogu sami sebe kontrolirati, koji znaju da “menadžment”, kakav se trenutno primjenjuje, koči uspjeh – te za one koji žele poduzeti nešto u vezi s tim. Ako ste vi jedan od tih ljudi, onda dobrodošli u klub.”

 

Kratki sadržaj:

  • Zašto je važna inovacija menadžmenta (Kraj menadžmenta, Temeljna prednost, Program inovacije menadžmenta)
  • Inovacija menadžmenta u praksi (Stvaranje zajednice sa svrhom, Razvijanje demokracije inovacije, U potrazi za evolucijskom prednošću)
  • Zamišljanje budućnosti menadžmenta (Oslobađanje od okova, Prihvaćanje novih načela, Učenje lekcija od marginalnih grupa)
  • Stvaranje budućnosti menadžmenta (Kako postati inovator menadžmenta, Stvaranje budućnosti menadžmenta)
  • Bilješke, Kazalo, O autoru

 

Zarobljeni u mreži zastarjelih korporativnih normi? Otkrijte kako osloboditi potencijal vašeg tima i revolucionirati način vođenja u knjizi “Budućnost menadžmenta”. Gary Hamel otkriva ključne strategije za inovaciju menadžmenta koje su potrebne za preživljavanje u dinamičnom poslovnom okruženju. Jesu li vaši poslovni procesi spremni za revoluciju? Kupite svoj primjerak danas i otkrijte kako postati vođa u transformaciji sutrašnjice!

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “BUDUĆNOST MENADŽMENTA”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Quick Navigation
×
×

Cart