DENTALNA MEDICINA VODIČ ZA PRAKTIČARE

136.00KM

Ketij Mehulić i suradnici

Kategorija:
Dodaj na popis željenih naslova
Dodaj na popis željenih naslova
Uporedi...

Opis

Knjiga je namijenjena studentima dentalne medicine, doktorima, posebice početnicima i specijalizantima svih grana dentalne medicine, a bit će zanimljiva i svima onima koji žele znati više i razumjeti bolje pojedine kliničke postupke iz ovog područja.

Cilj je ovog priručnika upoznati mladog doktora dentalna medicine sa svim terapijskim fazama u svakodnevnoj kliničkoj praksi iz različitih specijalističkih grana dentalne medicine.

Knjiga je zamišljena kao „slikovni i algoritamski opis“ kliničkih faza rada u ordinaciji dentalne medicine. Posebno su istaknuta upozorenja na najčešće pogreške u svakodnevnom radu iz svih disciplina dentalne medicine. Svaki je postupak prikazan slijedom fotografija i popratnih tekstova.

Tekst je podijeljen u deset cjelina. Obrađuje sve bitne i najučestalije preventivne, dijagnostičke i terapijske postupke u svakodnevnom radu u ordinaciji dentalne medicine, pravne aspekte dobivanja odobrenja za rad, a prikazan je i dio legislative važan za pripremu za samostalan rad.

 

Tvrdi uvez, 492 str

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “DENTALNA MEDICINA VODIČ ZA PRAKTIČARE”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Quick Navigation
×
×

Cart