Dobrodošli u online trgovinu "Naklade Mate"!
-28%

DIZAJNIRANJE PROMJENA PO MJERI – CHANGE BY DESIGN

50.00KM

Autor/i: Tim Brown
ISBN: 978-953-246-396-5
Izdavač: Mate d.o.o.
Godina: 2019.
Opće informacije: Meki uvez, 264 str., 16,0 cm x 23,5 cm
Jezik: Hrvatski jezik

Kategorija:
Dodaj na popis željenih naslova
Dodaj na popis željenih naslova
Uporedi...

Opis

Dizajniranje promjena po mjeri – Kako Design Thinking transformira organizacije i potiče inovacije

Dobrodošli u svijet Design Thinking-a, inovativnog pristupa koji mijenja način razmišljanja i potiče stvaranje inovacija u organizacijama i društvu. Knjiga “Dizajniranje promjena po mjeri” duboko istražuje moćan, učinkovit i široko dostupan pristup inovacijama koji proizlazi iz design thinkinga. Ovaj pristup nije rezerviran samo za dizajnere, već je otvoren za sve pojedince i timove koji žele generirati ideje koje će transformirati organizacije i imati stvaran utjecaj na svijet.

Design thinking proizlazi iz dizajnerskog obučavanja, ali njegova načela mogu se primijeniti na svim područjima djelovanja. Autor ove knjige ističe važnost stavljanja čovjeka u središte procesa inovacija, čineći pristup sam po sebi veoma humanim. Kroz strukturu knjige, čitatelji će biti vođeni kroz ključne faze design thinkinga, omogućujući im razumijevanje i usvajanje vještina koje će najbolje naučiti kroz praktičan rad.

Prvi dio knjige fokusira se na primjenu design thinkinga u poslovanju. Autor ne želi samo pružiti praktični vodič, već stvarati okvir koji će čitateljima pomoći u razumijevanju načela i praksi koje čine design thinking moćnim. U šestom poglavlju, čitatelji će istražiti bogatu kulturu pripovijedanja kroz ideje tvrtke IDEO te drugih tvrtki i organizacija koje su uspjele zahvaljujući primjeni design thinkinga.

Drugi dio knjige postavlja izazov čitateljima da razmišljaju o “velikim stvarima” kroz prizmu poslovanja, tržišta i društva. Autor istražuje kako design thinking može biti primijenjen na šire područje ljudskih aktivnosti, nudeći primjere inovacija u područjima kao što su gostoljubivost, filantropija i ulaganje u rizični kapital.

Ova knjiga ne samo da će vas naučiti mjeriti uspjeh ideja kroz njihov utjecaj na svijet, već će vam pružiti inspiraciju za razmišljanje izvan ustaljenih okvira i potaknuti vas da primijenite design thinking u svakodnevnim situacijama.

 

Bez obzira na vašu branšu, ova knjiga će vam pomoći razviti novi pristup rješavanju izazova i ostvariti stvarnu promjenu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “DIZAJNIRANJE PROMJENA PO MJERI – CHANGE BY DESIGN”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Quick Navigation
×
×

Cart