-31%

DOKAZ SLOMA 2.0

Original price was: 65.00KM.Current price is: 45.00KM.

P. D. Schiff, J. Downes

Kategorija:
Dodaj na popis željenih naslova
Dodaj na popis željenih naslova
Uporedi...

Opis

KNJIGA KOJA JE PREDVIDJELA SLOM TRŽIŠTA

DOKAZ SLOMA 2.0

KAKO PROFITIRATI OD EKONOMSKOG KOLAPSA

Ekonomska i monetarna katastrofa na koju je upozoravao iskusni prognostičar Wall Streeta, Peter Schiff, u svojoj knjizi Dokaz sloma više nije hipotetska stvar – ona se događa sada. Iako mnogi ljudi vjeruju kako je ekonomski kolaps gotov, realnost je da je tek započeo. Upravo se zato i vratio s knjigom Dokaz sloma 2.0.

Schiff je više od desetljeća ne samo promatrao američku ekonomiju, već i pomagao svojim klijentima restrukturirati svoje portfelje tako da reflektiraju njegova predviđanja. Ono što vidi danas jest nacija koja se suočava s ekonomskom olujom – stvorenom puknućima balona te rastućim federalnim, osobnom te korporativnim dugom – koji će se samo povećavati kako američka vlada ne bude dozvoljavala sanaciju štete od strane tržišnih sila.

Dokaz sloma 2.0. nastavlja gdje je prvo izdanje – koje je jasno predvidjelo puknuće nekretninskog balona, sraz kredita, nesolventnost Fannie Mae te Freddie Mac – stalo te uključuje više od 80 novih stranica aktualne analize i savjeta. Ovaj vodič uzima u obzir dramatične ekonomske promjene koje preoblikuju Ameriku te koje vam pružaju vrijedne uvide koji će vam omogućiti da se zaštitite te napredujete u teškim vremenima koja slijede.

Schiff kroz knjigu objašnjava faktore koji će utjecati na vašu buduću financijsku stabilnost – od balonskih cijena obveznica te kolapsa dolara, do visokih dugoročnih kamatnih stopa te inflacije – te pruža specifičan plan u tri koraka kojim ćete se boriti s ekonomskim padovima danas, te tržišnim poremećajima sutra.

KORAK 1: RAZMATRANJE VAŠEG DIONIČKOG PORTFELJA vam točno pokazuje kako učvrstiti vaš portfelj pomoću inozemnih vrijednosnica koje su bolje pozicionirane za premošćivanje oluje te ostvarivanja značajnih dugoročnih povrata.

KORAK 2: ZLATNA GROZNICA istražuje razne načine kapitalizacije optimističnih tržišta zlata i srebra te objašnjava kako ti plemeniti metali mogu pridonijeti vašem konzervativnom inozemnom portfelju svojom sigurnošću te potencijalom rasta.

KORAK 3: OSTANITE LIKVIDNI diskutira različite aspekte likvidnosti te njezinu važnost tijekom vremena financijskih nedaća.

Čak i uz sve što se dogodilo tijekom posljednjih nekoliko godina, stvarni je kolaps još pred nama. Sa Dokaz sloma 2.0 kao vašim vodičem, otkriti ćete dugoročan plan koji će vas postaviti u bolju poziciju za preživljavanje te uspjeh tijekom nadolazećih godina ekonomske neizvjesnosti

„Schiff nas je upozoravao na naše krhke ekonomske temelje puno prije no što se počela nazirati prva pukotina. Postoje mnogi navijači za tržište, no ukoliko želite savjet tržišnog realista koji se iznova dokazuje u pravu, pročitajte ovu knjigu.”
GLENN BECK, domaćin, The Glenn Beck Program

„Dot-com puknuće dokazuje kako je vizija o investiranju Petera Schiffa sve što nam je potrebno. Njegovi su pogledi toliko globalni te toliko jedinstveni u svojem pristupu, te Schiff nudi splav za spašavanje u ovim vremenima kada bi svi trebali spašavati svoje portfelje.”
LIZ CLAMAN, voditelj, Fox Business Network

„Za one koji su navikli na američku ekonomsku dominaciju, Crash Proof je zastrašujuće izravan poziv na buđenje. No Peter Schiff je jedan prorok čiji glas zaslužuje pažnju. Lišeno uobičajenog wallstreetskog trenda, ovo će vas iskreno i proročansko štivo natjerati da razmotrite same temelje na kojima ste gradili vašu financijsku kuću.”
JOHNATAN HOENIG, menadžer portfelja, Capitalistpig Hedge Fund LLC te analitičar Fox News Channela

„Schiff na fantastičan način prikazuje glavne opasnosti trenutnog ekonomskog okruženja na investitora pojedinca, te prezentira prihvatljiv plan suočavanja s tim rizicima.”
DAVID W. TICE, glavni menadžer portfelja, Prudent Bear Funds

„Trezvena procjena financijskih problema koji prijete našoj zemlji. Čitanje ove knjige će vas pripremiti za potencijalne ishode kojih su Wall Street te većina financijskih medija potpuno nesvjesni.”
BILL FLECKENSTEIN, osnivač te predsjednik Fleckenstein Capital te MSN.com Money columnist

Kratki sadržaj:

Osvrt autora na Dokaz sloma 2.0
Predgovor
Uvod: America.com: zabluda stvarnog bogatstva
Sklizak spust: Potrošači, ne proizvođač
Što američka vlada, masovni mediji i Wall Street ne žele da znatE
Za dolar više: Naša propadajuća valuta
Nacija inflacije: Obmana središnje banke
Kraljevstvo za kupca: Kaos na tržištu dionica
Oni buše balone, zar ne? Nadolazeći nekretninski slom
Uđite, voda je odlična: problem duga potrošača
Kako preživjeti i napredovati, korak 1: Ponovno razmislite o svom dioničkom portfelju
Kako preživjeti i napredovati, korak 2: Zlatna groznica – budite prva osoba u kvartu koja je zauzela stav
Kako preživjeti i napredovati, korak 3: Ostanite likvidni

Schiff je iskusni prognostičar Wall Streeta, najpoznatiji po svojim točnim predikcijama performansi tržišta dionica, roba, zlata te dolara. On je jedan on nekoliko investicijskih savjetnika bez predrasuda koji je predvidio trenutno pesimistično tržište, te je u skladu s time i pozicionirao svoje klijente. Schiff je svoju karijeru započeo u Shearson Lehmanu te se 1996. pridružuje Euro Pacific Capitalu, postajući predsjednikom kompanije 2000. Često se pojavljuje na Fox Business News, CNN-u, CNBC-u, te Bloomberg TV-u, te ga se citiralo u raznim publikacijama kao što je Wall Street Journal, Barron’s, Financial Times te New York Times. Schiff je također i autor originalnog izdanja Dokaz sloma, kao i knjige The Little Book of Bull Moves in Bear Markets, obje u izdanju Wileya.

Downes je koautor bestselera Dictionary of Finance and Investment Terms, Barron’s Finance and Investment Handbook, te Beating the Dow. Živi u Poughquagu, New York

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “DOKAZ SLOMA 2.0”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Quick Navigation
×
×

Cart