Dobrodošli u online trgovinu "Naklade Mate"!
-12%

ENGLESKO-HRVATSKI I HRVATSKO-ENGLESKI EKONOMSKI RJEČNIK

120.00KM

Autor/i: Ante Babić
Izdavač: Mate d.o.o.
Godina: 2009.
Opće informacije: Tvrdi uvez, 1200 str., 17,0 x 24,0 cm

Kategorija:
Dodaj na popis željenih naslova
Dodaj na popis željenih naslova
Uporedi...

Opis

Englesko-hrvatski i hrvatsko-engleski ekonomski rječnik u dva sveska

Ovaj set predstavlja neprocjenjiv resurs za poslovne profesionalce, nudeći sveobuhvatan pregled ekonomske terminologije u vremenu brzih promjena u poslovnoj teoriji i praksi.

Značajke kompleta:

  1. Sveobuhvatnost: Rječnik obuhvaća više od 10 000 lako razumljivih pojmova i izraza koji se protežu kroz sve aspekte poslovnog života. Od menadžerskih, trgovinskih i marketinških do financijskih, računovodstvenih i poreznih termina, kompletni set pruža sve što vam je potrebno za razumijevanje suvremene poslovne terminologije.
  2. Prilagođenost svima: Namijenjen ekonomistima, poslovnim profesionalcima, studentima i profesorima na ekonomskim fakultetima i školama, ovaj rječnik je dizajniran kako bi bio pristupačan svima. Bez obzira jeste li početnik u poslovnom svijetu ili iskusni stručnjak, ovaj set prilagođava se vašim potrebama.
  3. Vrijednost u promjenama: U doba gotovo svakodnevnih promjena i novih ekonomskih termina, naš rječnik je ključan alat za ostanak informiran i relevantan. Bilo da proučavate, podučavate ili jednostavno živite u svijetu poslovanja, ovaj komplet pruža potrebnu sigurnost u interpretaciji i uporabi ključnih pojmova.
  4. Široka Primjena: Bez obzira jeste li u poslovnim sastancima, predavanjima ili samo želite proširiti svoje znanje o ekonomiji, ovaj rječnik je neprocjenjiv resurs koji će vam pomoći u svakodnevnom doticaju s poslovnim i ekonomskim pojmovima.

Neka Englesko-hrvatski i hrvatsko-engleski ekonomski rječnik u dva sveska postane vaš pouzdani suputnik u svijetu poslovnih termina, pružajući vam nužno razumijevanje i sigurnost u dinamičnom okruženju suvremenog gospodarstva.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ENGLESKO-HRVATSKI I HRVATSKO-ENGLESKI EKONOMSKI RJEČNIK”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Quick Navigation
×
×

Cart