Dobrodošli u online trgovinu "Naklade Mate"!
-26%

GARTSIDEOVI MODELI POSLOVNIH PISAMA

40.00KM

Autor/i:   S. Taylor
ISBN: 953-6070-78-2
Izdavač: Mate d.o.o.
Godina: 2002.
Opće informacije: Meki uvez, 391 str., 17 x 24cm
Jezik: Hrvatski jezik

Kategorija:
Dodaj na popis željenih naslova
Dodaj na popis željenih naslova
Uporedi...

Opis

MEĐUNARODNI BESTSELER, PRODANO VIŠE OD 250,000 PRIMJERAKA!

Jedinstvena knjiga na domaćem tržištu, Gartsideovi modeli poslovnih pisama i ostalih poslovnih dokumenata, u ovom potpuno revidiranom i osuvremenjenom petom izdanju obuhvaća svaki zamislivi oblik poslovne dokumentacije. Knjiga je nezamjenjivi priručnik, u kojem na jednom mjestu možete pronaći razne praktične i veoma korisne savjete da iskažete sve što želite te time postignete uspješnu poslovnu komunikaciju!

Jedan je od najvećih izazova na svakom poslu: kako uspješno komunicirati…Nijedna druga vještina neće Vam pomoći u karijeri na toliko različitih načina kao vještina komuniciranja. U svakoj fazi karijere, komunikacija će Vam pomoći da uspijete i što više napredujete, tim komunikacija postaje važnija…

Malo je poslovnih transakcija koje se uspješno provode bez uvođenja poslovnog dopisivanja. Većina menadžera u potrazi je za nekom vrstom priručnika u kojem će pronaći korisne savjete na jednom mjestu za cjelokupnu poslovnu komunikaciju. Ova knjiga je upravo to: priručnik ili vodič s uputama kako sastavljati poslovnu komunikaciju te s primjerima koje je moguće preuzeti izravno iz teksta i prilagoditi ih za vlastitu uporabu. Uz pomoć savjeta o dobrom poslovnom pisanju i tonu, te pravila dobrog pisanja, korisnih tehnika i praktičnih savjeta, moći ćete iskazati ono što želite i postići željene rezultate.

Kratki sadržaj:

Pismena komunikacija, pregled
Rutinska poslovna pisma (upiti, odgovori, cjenici, procjene, ponude, narudžbe, fakturiranje, zahtjevi za plaćanjem, pritužbe i njihovo rješavanje, upiti o kreditu i statusu, tipična poslovna transakcija)
Posebni poslovni dokumenti (pisma klijentima, kružna pisma, trgovačka pisma i ponude, zaposlenici, putovanja i hoteli, promidžbeni materijal, ugovaranje sastanaka)
Povjerljiva poslovna pisma (agencije, međunarodna trgovina, bankarstvo, prijevoz, osiguranje)

Uz praktične primjere i korisne savjete, ova knjiga postaje nezamjenjiv priručnik za svakodnevnu uporabu. Bilo da pišete rutinska poslovna pisma, pregovarate s klijentima ili obavljate međunarodne transakcije, pronaći ćete sve što vam treba kako biste efikasno komunicirali i postigli željene rezultate.

Otkrijte tajnu besprijekorne poslovne komunikacije s ovim internacionalnim bestselerom, prodatim u više od 250,000 primjeraka! Osigurajte svoj primjerak knjige koja će transformirati vašu poslovnu karijeru i omogućiti vam da briljirate u svakoj situaciji. Postignite vrhunske rezultate i osigurajte svoje mjesto među uspješnima s ovim jedinstvenim priručnikom za poslovno pisanje i komunikaciju!

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “GARTSIDEOVI MODELI POSLOVNIH PISAMA”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Quick Navigation
×
×

Cart