Dobrodošli u online trgovinu "Naklade Mate"!
-31%

Globalization, Democratization and Development

Original price was: 101.00KM.Current price is: 70.00KM.

Autor/i: V. Franičević, H. Kimura,
ISBN: 9531574391
Izdavač: Masmedia d.o.o.
Godina: 2003.
Opće informacije: Tvrdi uvez, 528 str. 23,5 x 16,5cm
Jezik: Hrvatski jezik

Kategorija:
Dodaj na popis željenih naslova
Dodaj na popis željenih naslova
Uporedi...

Opis

Globalization, Democratization and Development –  Ova intrigantna knjiga proizlazi iz izlaganja skupine uglednih autora na znanstvenom skupu održanom u Zagrebu, posvećenom proučavanju gospodarske i političke tranzicije u zemljama jugoistočne Europe.

Više od trideset eminentnih svjetskih znanstvenika posvetilo se analizi gospodarske i političke stvarnosti jugoistoka Europe, donoseći zapanjujuće uvide u dinamiku tranzicije koja se odvija na tom području. Ključni zaključci knjige ističu da brzi tranzicijski procesi ne samo da utječu na boljitak zemalja jugoistoka Europe, već i pridonose značajnim promjenama na globalnoj razini.

Ova knjiga je nezaobilazno štivo za sve one koji žele dublje razumjeti utjecaj globalizacije, demokratizacije i razvoja na suvremene društvene i ekonomske procese. Autori pružaju temeljito istraživanje koje će čitateljima pomoći da shvate kompleksnost i povezanost gospodarskih i političkih promjena koje oblikuju današnji svijet.

Nabavite svoj primjerak i istražite stranice ove knjige koja će vas voditi kroz analize stručnjaka te vas potaknuti na razmišljanje o budućnosti globalnog društva. Spremni smo dostaviti vam ovo iznimno djelo koje će obogatiti vaše razumijevanje suvremenih društvenih i političkih izazova.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Globalization, Democratization and Development”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Quick Navigation
×
×

Cart