-28%

INDUSTRIJE BUDUĆNOSTI

Original price was: 69.00KM.Current price is: 50.00KM.

Autor/i: Alec Ross
ISBN: 978-953-246-390-3
Izdavač: Mate d.o.o.
Godina: 2019.
Opće informacije: Meki uvez, 312 str., 15,3 cm x 22,9 cm
Jezik: Hrvatski jezik

Kategorija:
Dodaj na popis željenih naslova
Dodaj na popis željenih naslova
Uporedi...

Opis

Predstavljamo vam knjigu koja će vas provesti kroz ključne industrije budućnosti. “Industrije budućnosti” autora Aleca Rossa je nezaobilazno štivo za sve one koji žele shvatiti kako će inovacije i globalizacija oblikovati naše društvo u idućih 20 godina.

Ovo izuzetno istraživačko djelo podijeljeno je u šest intrigantnih poglavlja, svako fokusirano na ključne aspekte budućnosti:

  1. “Dolaze roboti” Ovo poglavlje nam otkriva kako će najnoviji napretci u području robotike i znanosti o životu promijeniti način na koji živimo i radimo. Upoznajte se s utjecajem umjetne inteligencije na globalnu ekonomiju te s dramatičnim napretcima u produženju ljudskog života.
  2. “Budućnost stroja zvanog čovjek” Nastavak istražuje nejednak utjecaj novih tehnologija na našu egzistenciju, analizirajući revolucije koje će dovesti do promjena sličnih onima iz poljoprivredne, industrijske i digitalne revolucije.
  3. “Kodifikacija novca, tržišta i povjerenja” U ovom poglavlju ćemo otkriti kako računalni kodovi transformiraju novac i silu, tradicionalne državne monopole, otvarajući put novim oblicima ekonomije i moći.
  4. “Kodovi kao oružje” Nastavak istražuje rastuću primjenu računalnih kodova u virtualnom i fizičkom svijetu te njihov utjecaj na novac i silu.
  5. “Podaci: sirovina informacijskog doba” Peto i šesto poglavlje istražuju analizu velikih količina podataka te ograničenja koja geopolitička situacija nametnuti globalnom tržištu.
  6. “Geografija budućih tržišta” Zadnja dva poglavlja istražuju mogućnosti rasta stvorenih analizom podataka i ograničenja nametnuta geopolitičkom situacijom.

Kroz cijelu knjigu, autor Alec Ross analizira konkurentnost i istražuje ono što je potrebno društvima, obiteljima i pojedincima da bi uspjeli u budućnosti. Kroz sve te promjene, knjiga također nudi uvid u roditeljstvo kao najvažniji posao pojedinca te kako možemo najbolje pripremiti svoju djecu za uspjeh u svijetu sve većih promjena i konkurencije.

O autoru: Alec Ross, jedan od vodećih američkih stručnjaka za inovacije, donosi svoje bogato iskustvo i perspektivu kao bivši stariji savjetnik za inovacije državnoj tajnici Hillary Clinton. Njegova uloga mu je donijela Nagradu State Departmenta za istaknuta postignuća. Danas je vanjski suradnik na Sveučilištu Johns Hopkins te savjetnik investitorima, korporacijama i državnim vođama.

Ova knjiga nije samo izvor informacija; to je ključ za otkrivanje puteva uspjeha u budućnosti. Naručite svoj primjerak odmah i budite korak ispred!

 

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “INDUSTRIJE BUDUĆNOSTI”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Quick Navigation
×
×

Cart