KAKO OVLADATI VEŠTINOM PRODAJE

31.00KM

Autori: Tom Hopkins
ISBN: 86-84663-01-2
Izdavač: Finesa
Godina: 2005.
Opće informacije: Meki uvez, 375 str., 17,0 cm x 24,0 cm
Jezik: Srpski jezik

Kategorija:
Dodaj na popis željenih naslova
Dodaj na popis željenih naslova
Uporedi...

Opis

“Kako ovladati veštinom prodaje” je nezaobilazni priručnik o prodaji namijenjen svim prodavačima i onima koji to nisu, obiluje detaljima i savjetima koji će vam pomoći da zauzmete svoje mjesto pod suncem u svijetu biznisa. Autor, Tom Hopkins, dijeli svoje bogato iskustvo, počevši od perioda neuspjeha tokom prvih šest meseci karijere, pa do postizanja senzacionalnog uspjeha zaradivši više od milion dolara za samo tri godine.

Knjiga vas vodi kroz ključne aspekte uspješne prodaje, počevši od važnosti samopredstavljanja i prodaje sebe, jer svaka uspješna osoba prije svega dobro prodaje svoju ličnost, ideje i ciljeve. Hopkins otkriva tajne stvaranja prodajne atmosfere koja će privući kupce, kao i tehnike uspješnog zaključivanja prodaje koje su ključne za postizanje željenih rezultata.

U knjizi se također otkrivaju dvanaest izvora senzacionalnog uspjeha u prodaji, pružajući vam dragocjene smjernice i strategije koje će vam pomoći da postanete vrhunski prodavač. Osim toga, autor dijeli tehnike prodaje telefonom, koje su neophodne u današnjem digitalnom dobu, kao i dvanaest tehnika zaključenja koje će vas transformirati u šampiona prodaje.

Neizostavan dio knjige čini i poglavlje o poboljšanju motivacije, jer je održavanje visokog nivoa motivacije ključno za postizanje prodajnih ciljeva. Kroz praktične savjete i primjere, Tom Hopkins vas inspirira da steknete vještine neophodne za svakodnevni uspjeh u prodaji, nudeći vam priliku da prodajete sebe na način koji možda niste ni sanjali da je moguć.

Tom Hopkins, poznat po svojoj ranoj poduzetničkoj energiji, prošao je različite poslovne sfere, od agenta nekretnina do poslovnog sekretara, verujući u svoj potencijal za napredak. Zahvaljujući svojoj predanosti i vještinama koje je stekao, postao je najveći prodavač nekretnina u istoriji. Knjige poput “Kako ovladati veštinom prodaje” i “Vodič do savršenstva u prodaji” predstavljaju kulminaciju njegovog bogatog iskustva i znanja, pružajući vam dragocjenu mapu ka uspjehu u svijetu prodaje.

 

Otkrijte tajne vrhunskih prodavača i transformirajte svoj pristup prodaji uz nezaobilazni priručnik “Kako ovladati veštinom prodaje”! Prepun praktičnih savjeta i provjerenih strategija, ova knjiga će vas inspirirati da dosegnete vrhunske prodajne rezultate koje niste ni sanjali.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “KAKO OVLADATI VEŠTINOM PRODAJE”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Quick Navigation
×
×

Cart