-40%

KRIZNI MENADŽMENT 1

Original price was: 50.00KM.Current price is: 30.00KM.

Autori: S. Omerčević, Dž. Kulović
ISBN: 978-9958-063-19-0
Izdavač: Naklada Mate
Godina: 2018.
Općinformacije: Integralni uvez, 202 str., 20,5 cm x 25,5 cm
Jezik: B-H-S jezik

Kategorija:
Dodaj na popis željenih naslova
Dodaj na popis željenih naslova
Uporedi...

Opis

“Krizni menadžment 1: Kako prepoznati krizu preduzeća” – knjiga koja pruža cjelovit pristup u razumijevanju poslovne krize i njezinog ovladavanja. 

 

“Krizni menadžment 1” ima posebnu vrijednost jer otvara mogućnost transformacije poslovne krize u poslovni uspjeh. Ova knjiga postaje neizostavna za znanstvenu i stručnu javnost, posebno za one koji se bave proučavanjem kriznog menadžmenta. Autori ističu ključne sastavnice procesa kriznog upravljanja, pružajući uvid u stavove relevantnih domaćih i stranih izvora, što odražava bogatstvo znanja unutar knjige.

U vrijeme kada su kriza i restrukturiranje dominantne teme za menadžere, “Krizni menadžment 1” pruža neophodno znanje o simptomima, uzrocima krize te strategijama i tehnikama upravljanja. Ova knjiga će vam pomoći da razumijete kako sustav s nezadovoljavajućim performansama ili u opasnosti možete učiniti efikasnim te kako poduzeće u gubicima možete učiniti konkurentnim.

Knjiga je namijenjena kako studentima dodiplomskih i postdiplomskih studija tako i rukovodiocima na svim razinama jer “Krizni menadžment 1” nudi konkretne smjernice za upravljanje krizom uz primjenu znanja, truda, predanosti i kreativnosti. Ova knjiga je od iznimne važnosti u obrazovnom procesu studenata, ali će značajno pomoći i menadžerima u savladavanju izazova poslovnog upravljanja.

Iz sadržaja knjige izdvajamo teme poput prepoznavanja krize preduzeća, simptoma i uzroka prepoznavanja krize, modela kriznih procesa, uspostavljanja kriznog menadžmenta te kriznog komuniciranja preduzeća.

 

Saznajte kako prepoznati krizu na vrijeme i uspješno je upravljati uz pomoć ove izuzetno korisne knjige.

 

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “KRIZNI MENADŽMENT 1”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Quick Navigation
×
×

Cart