Dobrodošli u online trgovinu "Naklade Mate"!

Maksilofacijalna kirurgija

123.00KM

Autor/i: Ivica Lukšić i suradnici
ISBN: 9789533553139
Izdavač: Naklada Ljevak d.o.o.
Godina: 2019.
Opće informacije: Tvrdi uvez, 304 str, 20.5 x 28
Jezik: hrvatski jezik

Dodaj na popis željenih naslova
Dodaj na popis željenih naslova
Uporedi...

Opis

Predstavljamo udžbenik iz područja maksilofacijalne kirurgije. Ovaj iznimno važan resurs, koji je sada dostupan, osmišljen je s ciljem pružanja sveobuhvatnih informacija o suvremenoj maksilofacijalnoj kirurgiji.

Autori su pažljivo razvili udžbenik uzimajući u obzir kurikulum integriranog preddiplomskog i diplomskog studija medicine te nastavni plan Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Sadržaj udžbenika sažeto, jasno i pregledno predstavlja osnove maksilofacijalne kirurgije, čime se pridonosi razumijevanju ove kompleksne medicinske discipline.

Očekujemo da će ovaj udžbenik biti koristan ne samo studentima Medicinskog fakulteta, već i studentima drugih medicinskih fakulteta, kao i onima koji se bave stomatologijom. Liječnici obiteljske medicine i dentalne medicine također će pronaći vrijedne informacije koje će im pomoći u svakodnevnom radu.

Uz tekstualni dio, autorima je cilj olakšati učenje i razumijevanje materije putem fotografija, shema i tablica. Pregled literature nakon svakog poglavlja pruža smjernice za dodatna istraživanja, ističući važnost daljnjeg produbljivanja znanja u ovoj specifičnoj medicinskoj grani.

Želja autora bila je stvoriti sadržajan, koristan i moderan udžbenik kako bi učenje osnovnih principa i metoda rada u maksilofacijalnoj kirurgiji postalo ne samo razumljivo, već i iznimno zanimljivo. Ovaj udžbenik predstavlja dragocjeni izvor informacija i podršku svima koji se bave ili proučavaju područje maksilofacijalne kirurgije.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Maksilofacijalna kirurgija”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Quick Navigation
×
×

Cart