Dobrodošli u online trgovinu "Naklade Mate"!
-33%

MARKETING U JAVNOM SEKTORU

50.00KM

Autori: Philip Kotler, Nancy Lee
ISBN: 978-953-246-042-1
Izdavač: Mate d.o.o.
Godina: 2007.
Opšte informacije: Meki uvez, 350 str., 15,0 cm x 23,0 cm
Jezik: Hrvatski jezik

Kategorija:
Dodaj na popis željenih naslova
Dodaj na popis željenih naslova
Uporedi...

Opis

Svijet prepoznaje Philipa Kotlera kao vodećeg stručnjaka za marketing, a u ovoj knjizi, u suradnji s konzultanticom za društveni marketing Nancy Lee, Kotler ponovno briljira. “Marketing u Javnom Sektoru: Put do Bolje Izvedbe” pruža sveobuhvatan vodič institucijama javne vlasti kako ostvariti inovativnost, odgovornost i zadovoljstvo građana.

Knjiga pruža duboki uvid u marketinške mehanizme i njihov potencijal za promjenu građanske podrške, uporabu proizvoda i usluga te pozitivno javno ponašanje. Philip Kotler i Nancy Lee nude smislene obrasce za stvaranje snažnog brenda, prikupljanje relevantnih podataka od građana te ocjenu uspješnosti mjera.

Ova knjiga predstavlja detaljan model za razvoj marketinškog plana, skraćujući lekcije iz cijele knjige u kompaktan i učinkovit marketinški plan. Cilj je pomoći organizacijama da postanu “ustanove visoke tehnologije visokog senzibiliteta,” stvarajući veću vrijednost za svaki potrošeni novčić.

Kratak Sadržaj:

  1. Poboljšavanje Izvedbe Javnog Sektora Putem Ispunjenja Potreba Građana – Razumijevanje ključnih potreba građana za unaprjeđenje javnog sektora.
  2. Primjena Marketinških Mehaničkih u Javnom Sektoru – Analiza i primjena marketinških strategija za poboljšanje djelotvornosti javnih institucija.
  3. Određivanje Motivirajućih Cijena, Poticaja i Sankcija – Razmatranje pravilnog postavljanja cijena te korištenje poticaja i sankcija za poticanje pozitivnih ponašanja.
  4. Stvaranje i Održavanje Poželjnog Brandovskog Identiteta – Razvoj strategija za izgradnju i održavanje snažnog branda u javnom sektoru.
  5. Utjecaj na Pozitivno Ponašanje Javnosti: Društveni Marketing – Upotreba društvenog marketinga za poticanje pozitivnih promjena u ponašanju građana.
  6. Stvaranje Strateških Partnerstava – Identifikacija i razvoj suradnje s ključnim dionicima za postizanje zajedničkih ciljeva.
  7. Upravljanje Marketinškim Procesom – Vodstvo kroz kompleksne marketinške procese radi postizanja željenih rezultata.
  8. Prikupljanje Podataka i Povratnih Informacija od Strane Građana – Kako sustavno prikupljati relevantne podatke i povratne informacije za poboljšanje usluga.
  9. Nadzor i Vrednovanje Izvedbe – Implementacija sustava praćenja i evaluacije kako bi se osigurala kontinuirana poboljšanja.
  10. Razvoj Poticajnog Marketinškog Plana – Kreiranje ciljane i motivirajuće marketinške strategije za postizanje dugoročnih ciljeva.

Ova knjiga predstavlja neophodan resurs za sve koji žele unaprijediti marketinške prakse u javnom sektoru i postići bolje rezultate.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “MARKETING U JAVNOM SEKTORU”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Quick Navigation
×
×

Cart