MEDICINSKA FIZIOLOGIJA, 14 IZDANJE

252.00KM

Guyton i Hall

Kategorija:
Dodaj na popis željenih naslova
Dodaj na popis željenih naslova
Uporedi...

Opis

Nadamo se da će vam ovaj Udžbenik medicinske fiziologije prenijeti veličanstvenost ljudskog tijela i njegovih brojnih funkcija i da će studente potaknuti na st
Fiziologija povezuje temeljne znanosti i medicinu. Velika ljepota fiziologije je u njezinoj integraciji individualnih funkcija svih tjelesnoh stanica, tkiva i organa u jedinstvenu cjelinu – ljudsko tijelo.

Uistinu, ljudsko je tijelo mnogo više od zbroja njegovih pojedinačnih dijelova. Život oviso o toj sveukupnoj funkciji, a ne samo o funkcijama pojedinačnih, međusobno izoliranih dijelova tijela.

Arthur C. Guyton napisao je prvo izdanje Udžbenika medicinske fiziologije prije gotovo 65 godina. Prvih osam izdanja Udžbenika dr. Guyton je u cjelosti napisao samostalno. Dr. Hall imao je privilegiju pisati dijelove 9. i 10. izdanja, a potom i preuzimanja isključive odgovornosti za dovršenje sljedećih izdanja.

Dr. Michael Hall pridružio se u pripremi 14. izdanja Udžbenika medicinske fiziologije. On je liječnik obučen za područja interne medicine, kardiologije i fiziologije te je donio nove spoznaje koje su uvelike pomogle u postizanju istog cilje kao i u predhodnim izdanjima – jednostavnim i razumljuvim jezikom objasniti studentima kako stanice, tkiva i organi ljudskog tijela suradnjom održavaju život.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “MEDICINSKA FIZIOLOGIJA, 14 IZDANJE”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Quick Navigation
×
×

Cart