-33%

MENADŽMENT UREDSKOG POSLOVANJA

Original price was: 97.00KM.Current price is: 65.00KM.

Autor/i:  Zane K. Quible
ISBN: 9789532460995
Izdavač: Mate d.o.o.
Godina: 2010.
Opće informacije: Meki uvez, 596 str., 19.0 x 27.0 cm
Jezik: Hrvatski jezik

Kategorija:
Dodaj na popis željenih naslova
Dodaj na popis željenih naslova
Uporedi...

Opis

“Menadžment uredskog poslovanja” – sveobuhvatni vodič koji će vam pomoći da razumijete suštinske aspekte upravljanja i organizacije u uredskom okruženju.

 

Autor, Quible, ističe važnost ljudskog faktora u održavanju reda i efikasnosti u uredu, dok istovremeno pruža duboko razumijevanje tehnoloških alata i procesa koji podržavaju moderno poslovanje.

Knjiga počinje istraživanjem menadžerskog procesa, naglašavajući ključne korake u vođenju i upravljanju uredom. Organizacijski procesi su detaljno obrađeni, pružajući čitateljima uvid u strukturiranje i optimizaciju radnih tokova unutar organizacije. Komunikacijski procesi su također ključna tema, s fokusom na efikasnu razmjenu informacija unutar tima i prema vanjskim dionicima.

Jedan od ključnih elemenata knjige je proučavanje uredske okoline, uključujući kako organizirati prostor, odabrati odgovarajući namještaj i opremu te stvoriti produktivno radno okruženje. Posebna pažnja posvećena je i upravljanju ljudskim resursima u uredskom kontekstu, uključujući selekciju, razvoj, nadzor, motivaciju i ocjenjivanje uspješnosti zaposlenika.

Analiza poslova i mjerenje produktivnosti također su ključne teme, pružajući metode za procjenu učinkovitosti i identifikaciju područja za poboljšanje. Knjiga se također bavi primjenom računalne i telekomunikacijske tehnologije u uredskom okruženju, te upravljanjem dokumentacijom i mikrografijom.

Dodatno, obrađuje se dizajn i kontrola obrazaca u organizaciji, te pruža smjernice za reprografiju i poštanske usluge. Kontrola kvalitete i kvantitete, kao i upravljanje proračunom i troškovima, su aspekti koje ova knjiga pokriva kako bi osigurala da čitatelji imaju cjelovit uvid u sve aspekte upravljanja uredskim poslovanjem.

 

Kratki sadržaj:

Menadžerski proces
Organizacijski proces
Komunikacijski proces
Raspored ureda
Uredski prostor
Uredska oprema i namještaj
Selekcija uredskih zaposlenika
Razvoj uredskih zaposlenika
Nadzor uredskih zaposlenika
Motivacija uredskih zaposlenika
Ocjenjivanje uspješnosti uredskih zaposlenika
Analiza poslova uredskih zaposlenika
Procjena poslova uredskih zaposlenika
Upravljanje plaćama uredskih zaposlenika
Mjerenje produktivnosti uredskih zaposlenika
Unapređivanje produktivnosti uredskih zaposlenika
Analiza poslovanja
Računalna tehnologija
Telekomunikacijska tehnologija
Aplikacijski softver
Upravljanje dokumentacijom i mikrografija
Dizajn i kontrola obrazaca u organizaciji
Uredska reprografija i poštanske usluge
Kontrola kvalitete i kvantitete
Kontrola proračuna i troškova

 

Ono što ovu knjigu izdvaja jest njezin jednostavan jezik i pedagoška pomagala koja čitateljima olakšavaju razumijevanje složenih koncepata. Bez obzira jeste li student koji želi proširiti svoje znanje ili ste već u poslovanju i želite poboljšati svoje vještine upravljanja uredom, “Menadžment uredskog poslovanja” će vam pružiti temeljno razumijevanje i praktične smjernice za uspjeh u uredskom okruženju.

 

Otkrijte ključeve uspješnog vođenja ureda i optimizirajte radno okruženje uz stručne smjernice knjige “Menadžment uredskog poslovanja”. Proširite svoje znanje o ljudskim resursima, tehnološkim alatima i organizacijskim strategijama koje će transformirati vaš poslovni pristup.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “MENADŽMENT UREDSKOG POSLOVANJA”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Quick Navigation
×
×

Cart