-35%

MENADŽMENT ZRAKOPLOVNE KOMPANIJE

Original price was: 108.00KM.Current price is: 70.00KM.

Autor/i: Mirko Tatalović, Ivan Mišetić, Jasmin Bajić
ISBN: 978-953-246-179-4
Izdavač: Mate d.o.o.
Godina: 2012.
Opće informacije: Tvrdi uvez, 900 str., 20,3 cm x 25,4 cm
Jezik: Hrvatski jezik

Kategorija:
Dodaj na popis željenih naslova
Dodaj na popis željenih naslova
Uporedi...

Opis

“Menadžment zrakoplovne kompanije” – jedinstveno djelo koje će vas provesti kroz sve ključne aspekte vođenja zrakoplovnog poslovanja

Ova knjiga nije samo obična literatura – ona je pravi alat kako za gospodarstvenike tako i za sve ostale članove znanstvene i stručne zajednice koji su zainteresirani za kompleksne probleme zrakoplovnog menadžmenta. Sadrži obilje primjera iz prakse, čineći je pristupačnom i relevantnom za svakog čitatelja. Na kraju svakog poglavlja ističu se ključne vještine, znanja i spoznaje koje su ključne za uspješno vođenje zrakoplovne kompanije.

Jedna od osobina ove knjige je njezina originalnost u domaćoj znanstveno-stručnoj literaturi, što je rezultat dubokog istraživanja i stručnosti njezinih autora. Dr. sc. Mirko Tatalović, Dr. sc. Ivan Mišetić i Jasmin Bajić, stručnjaci s bogatim iskustvom iz područja zrakoplovstva, udružili su snage kako bi stvorili ovaj nevjerojatan resurs.

Osim toga, ova knjiga nije samo teorijski vodič – bogato je ilustrirana s tablicama, grafikonima, shemama i primjerima, čineći ju interaktivnom i zanimljivom.

 

Preporuke i recenzije:

„Knjiga je primjenjiva i kao literatura gospodarstvenicima, te ostalom dijelu znanstvene i stručne javnosti koju zanima iznesena problematika, budući da u cijelosti ispunjava zahtjeve suvremene znanstveno- nastavne literature.“
dr. sc. Marcel Meler, redoviti profesor na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Osijeku.

„Po obrađenoj problematici recenzirano djelo je raritetno u domaćoj znanstveno-stručnoj literaturi“
dr. sc. Sanja Steiner, redoviti profesor na Fakultetu prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu.

 

Knjiga je bogato ilustrirana s 208 tablica,148 grafikona, 77 shema i 55 primjera. U istraživanju, tematskoj eksplikaciji i predstavljanju rezultata istraživanja autori su se u knjizi koristili sa 157 knjiga i velikim brojem ostalih bibliografskih jedinica s 1355 fusnota. Knjiga je obogaćena s dva dodatna predgovora eminentnih predstavnika svjetske industrije zračnog  prijevoza gospodina Wolfganga Mayrhubera predsjednika Uprave Lufthansa AG 2003.-2011. i gospodina Ulrich Schulte-Strathausa glavnog tajnika Europske udruge zračnih prijevoznika AEA, 2002.-2012.

 

Kratki sadržaj:

Čimbenici menadžmenta zrakoplovne kompanije
Analiza i ocjena razvoja zračnog prometa
Temeljne karakteristike poslovanja zrakoplovne kompanije
Pokazatelji uspješnosti poslovanja zrakoplovne kompanije
Tržišno pozicioniranje zrakoplovne kompanije
Planiranje i strategija zrakoplovne kompanije
Organiziranje i menadžment ljudskih potencijala zrakoplovne kompanije
Ekonomika leta – modeli profitabilnosti
Prognoze razvoja zračnog prometa

 

O autorima:

Dr. sc. Mirko Tatalović, rođen 1950. u Drežnici-Ogulin. Izvršni menadžer za strateško planiranje i razvoj u Croatia Airlinesu. Docent na Fakultetu prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu.
Dr. sc. Ivan Mišetić
, rođen 1961. u Pločama. Generalni tajni u Atlantic Grupi  Zagreb. Docent na Fakultetu prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu.
Jasmin Bajić, dipl. oec., rođen 1959. u Tesliću, BIH. Direktor sektora financija i kontrolinga u Croatia Airlinesu.

 

Otkrijte tajne uspjeha u vođenju zrakoplovne kompanije kroz primjere iz stvarnog svijeta i originalne analize, koje će vam pružiti nezamjenjive uvide u kompleksnosti zrakoplovnog menadžmenta. Prepustite se stručnosti autora koji su napisali knjigu koja će vas odvesti iza kulisa zračnog prijevoza, otkrivajući strategije, izazove i viziju budućnosti ovog dinamičnog poslovnog svijeta.

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “MENADŽMENT ZRAKOPLOVNE KOMPANIJE”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Quick Navigation
×
×

Cart