Dobrodošli u online trgovinu "Naklade Mate"!
-28%

ODNOSI S JAVNOŠĆU

70.00KM

Autor/i: S. M. Cutlip, A. H. Center, G. M. Broom
Izdavač: Mate d.o.o.
Godina: 2004.
Opće informacije: Tvrdi uvez, 608 str., 17,0 cm x 23,0 cm
Jezik: Hrvatski jezik

Kategorija:
Dodaj na popis željenih naslova
Dodaj na popis željenih naslova
Uporedi...

Opis

“Odnosi s javnošću: Struktura, Teorija, Upravljanje i Praksa” pruža sveobuhvatan pregled ove ključne discipline, istražujući povijest, teoriju i praktične primjene. Savršen je resurs za profesionalce i organizacijske lidera koji žele proširiti svoje znanje i učinkovito upravljati odnosima s javnošću u suvremenom društvu.

U četiri ključne skupine, autori brižljivo obrađuju sve relevantne aspekte ove dinamične discipline:

  1. Prikaz strukture i povijesnog razvitka: Uvodimo vas u fascinantni svijet odnosa s javnošću, istražujući povijest, podrijetlo, i evoluciju ove važne funkcije.
  2. Profesionalna i teoretska podloga: Osvrnemo se na temelje odnosa s javnošću, uključujući etičke aspekte, profesionalizam, prilagodbu i adaptaciju, komunikaciju i oblikovanje javnog mnijenja te ulogu medija.
  3. Procesi upravljanja: Otkrijte ključne korake u upravljanju odnosima s javnošću, uključujući definiranje problema, planiranje i programiranje, te ocjenu učinkovitosti programa.
  4. Praksa: Knjiga nudi konkretne primjere i rješenja za različite grane društvenih djelatnosti, poput poslovnih i industrijskih organizacija, vlasti i politike, neprofitnih organizacija, zdravstva i obrazovanja, te poslovnih udruga, profesionalnih društava i radničkih sindikata.

Ova sveobuhvatna literatura služi kao ambiciozan opći orijentir za sve koji žele razumjeti i uspješno upravljati odnosima s javnošću. Bez obzira jeste li djelatnik odnosa s javnošću, voditelj organizacije ili netko tko želi proširiti svoje znanje, ova knjiga pruža dubok uvid u suvremeni svijet odnosa s javnošću.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ODNOSI S JAVNOŠĆU”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Quick Navigation
×
×

Cart