Dobrodošli u online trgovinu "Naklade Mate"!
-27%

PONAŠAJ SE POPUT VOĐE, RAZMIŠLJAJ POPUT VOĐE

Original price was: 75.00KM.Current price is: 55.00KM.

Autor/i: Herminia Ibarra
ISBN: 978-995-806-328-2
Izdavač: Mate d.o.o.
Godina: 2018.
Opće informacije: Meki uvez, 242 str., 15,0 cm x 23,0 cm
Jezik: Hrvatski jezik

Kategorija:
Dodaj na popis željenih naslova
Dodaj na popis željenih naslova
Uporedi...

Opis

Transformirajte svoje vodstvo uz knjigu “Ponašaj se poput vođe, razmišljaj poput vođe”

Dobrodošli u naš web shop, mjesto gdje se susreću strast prema vođenju i želja za osobnim razvojem. Ako želite postati vođa, ako želite transformirati svoje vodstvo, imamo savršenu knjigu za vas: “Ponašaj se poput vođe, razmišljaj poput vođe” autorice Herminie Ibarra.

Zašto odabrati ovu knjigu?

JEDINI NAČIN DA POSTANETE VOĐA JE DA SE POČNETE PONAŠATI POPUT VOĐE. STOGA, ŠTO ČEKATE?

Herminia Ibarra, priznata stručnjakinja za profesionalni razvoj i vođenje, pruža jasne smjernice kako menadžeri i direktori mogu unaprijediti svoje vodstvo. Ova knjiga donosi revolucionarne ideje koje preokreću tradicionalni pristup vođenju, naglašavajući važnost učenja kroz djelovanje i stjecanja vanjske perspektive kroz iskustvo i eksperimentiranje.

Ključne strategije za uspjeh:

 1. Načelo „izvida”: kako se ponašati i razmišljati poput vođe: Ova knjiga vodi vas kroz strategije koje će vam pomoći da razvijate vodstvo kroz praktično djelovanje i promjenu perspektive.
 2. Redefinirajte svoj posao: Ibarra naglašava važnost promjene načina razmišljanja o poslu, investiranja vremena i izgradnje ključnih odnosa za podršku vašem vodstvu.
 3. Umrežite se na sve strane: Otkrijte kako proširivanje mreže može značajno utjecati na vaše vodstvo i donošenje informiranih odluka.
 4. Budite zaigraniji: Knjiga potiče inovativnost i igru kao ključne elemente vodstva, pokazujući kako različit pristup može donijeti nove perspektive.
 5. Upravljajte procesom uspinjanja: Naučite kako djelovati odmah i uspješno upravljati svojim profesionalnim usponom.

Preporuke i recenzije:

 • „Pronicljiva nova knjiga Herminije Ibarre poticajno je štivo za sve one koji imaju strast za vođenjem i razvijanjem ljudi. U vremenima ubrzanih promjena, njezino temeljito istraživanje i primijenjeni pristup ‘transformiranja djelovanjem’ proširuju vidike.”
  Joe Kaeser, CEO, SIEMENS AG

 • „U ovoj provokativnoj novoj knjizi, Herminia Ibarra dovodi u pitanje konvencionalno razmišljanje o vodstvu. Ona uzima u obzir kontekst velikih ubrzanja i mijenjanja oblika u kojem svi mi živimo i nudi praktičnu na djelovanje usmjerenu knjigu o vodstvu, identitetu i promjeni. Radi se o obaveznom štivu svakog suvremenog vođe.”
  Susan S. Peters, viša potpredsjednica, GE

 • „Herminia Ibarra stvorila je vrijedan i uspješan model za pomoć profesionalcima naprednih razmišljanja u napredovanju na korporativnoj ljestvici. Ona je stvorila živopisnu kartu za ostvarenje rasta u karijeri na temelju načela ‘uči dok djeluješ’. Svim profesionalcima koji nastoje doći na višu razinu preporučujem da pročitaju ovu knjigu.”
  Marshall Goldsmith, autor, NY Times

 • „Na temelju autoričina iscrpnog istraživanja i iskustva u radu s rukovoditeljima, Ponašaj se poput vođe, razmišljaj poput vođe pruža pronicljive i praktične savjete o tome kako učiniti ono najteže – promijeniti sebe. Ponašanjem, nasuprot razmišljanju, svi mi možemo postati bolji vođe.”
  Linda A. Hill, profesorica poslovne administracije, Harvard Business School

 • „Kako biste bili bolji vođa, morate ‘najprije djelovati, a onda razmišljati’. Pročitajte ovu knjigu i otkrijte što jedan vrlo originalan um, Herminia Ibarra, ima na umu.”
  Charlotte Beers,  Državno tajništvo SAD-a

 • „U današnjem sve promjenjivijem i neizvjesnijem svijetu, vodstvo je postalo važnije nego ikad prije. Ali potrebne su nove vještine. Ova inteligentna knjiga koja potiče na razmišljanje namijenjena je onima koji doista žele promijeniti svijet – onima koji su se spremni djelovanjem dovesti u situacije vođenja, iako su možda prethodno mislili da se nalaze izvan njih.”
  Paul Polman, CEO, UNILEVER

 • „Herminia Ibarra raskrinkava mitove o vodstvu svojom svježom, pronicljivom, ali praktičnom knjigom o važnosti djelovanja nad introspekcijom. Ona je savršen trener koji svima koji žele voditi pokazuje kako se sebi maknuti s puta i vidjeti svijet oko sebe. Njezine priče i alati čine ovu knjigu obaveznim štivom za sve vođe u nastajanju.”
  Rosabeth Moss Kanter, Profesorica Harvard Business School

O autorici:

Herminia Ibarra, stručnjakinja je za profesionalni razvoj i razvoj vođenja. Ona je Cora Chaired profesorica vodstva i učenja na INSEAD-u i osnivačica obrazovnog programa za rukovoditelje Tranzicija u vodstvo te autorica knjige Working Identity: Unconventional Strategies for Reinventing Your Career (Harvard Business School Publishing, 2003.).

Započnite transformaciju svojeg vodstva već danas!

 

Proučite ovo istraživanje, primijenjene savjete i priče o uspjehu kako biste razvili plan djelovanja i postali bolji vođa. Vrijeme je da se ponašate poput vođe i razmišljate poput vođe…

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “PONAŠAJ SE POPUT VOĐE, RAZMIŠLJAJ POPUT VOĐE”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Quick Navigation
×
×

Cart