POSLOVNO PLANIRANJE

54.00KM

Autor/i: Peter J. Capezio
ISBN: 978-953-246-514-3
Izdavač: Mate d.o.o.
Godina: 2024.
Opće informacije: Meki uvez, 210 str., 15,0 x 22,0 cm
Jezik: Hrvatski jezik

Kategorija:

Nema na zalihi

Dodaj na popis željenih naslova
Dodaj na popis željenih naslova
Uporedi...

Opis

U knjizi “Poslovno planiranje – vodič za menadžere” otkrit ćete ključne principe koji stoje iza uspješnog planiranja i provedbe poslovnih strategija. Autor naglašava važnost povezanosti između planiranja i provedbe, ističući da čak i najambiciozniji planovi mogu propasti ako nisu učinkovito realizirani. Ova knjiga potiče sve zaposlenike da budu aktivno uključeni tijekom procesa planiranja i provedbe kako bi se osigurala jasna povezanost između poslovne vizije i svakodnevnih aktivnosti.

Kroz četiri ključna koraka planiranja – počevši od postavljanja ciljeva do mjerenja rezultata – knjiga pruža praktične alate i tehnike koje možete primijeniti u svojoj organizaciji. Bez obzira jeste li u profitnom ili neprofitnom sektoru, ovi provjereni metodološki pristupi omogućit će vam da razvijete planove koji su usklađeni s vašim ciljevima.

Kroz ovu knjigu naučit ćete kako uspješno:

  • Mjeriti uspjeh vaših inicijativa
  • Prioritizirati ciljeve i aktivnosti
  • Provoditi poslovne procjene radi boljeg razumijevanja tržišta
  • Osmisliti financijske planove koji podržavaju vaše ciljeve
  • Uključiti i motivirati zaposlenike za postizanje zajedničkih ciljeva.

 

Ne morate prolaziti kroz neuspjehe, gubljenje resursa ili nezadovoljstvo klijenata. “Poslovno planiranje – vodič za menadžere” pruža vam praktične smjernice temeljene na stvarnim iskustvima koje možete primijeniti u svakoj situaciji. Slijedite korake ove knjige i osigurajte uspjeh vaše organizacije kroz dobro osmišljene i učinkovito provedene poslovne planove.

O autoru:

Peter J. Capezio glavni je direktor u Value Added Resource, te donosi preko 25 godina iskustva u tvrtkama s popisa Fortune 500 u konzultantsku arenu. Bio je uključen u vođenje organizacijskih promjena i pomaganje tvrtkama da se prilagode dinamičnim uvjetima tržišta te poboljšaju sveukupne rezultate. Glavni je naglasak njegovog rada na razvoju i integraciji poslovne strategije i planova s organizacijskim planiranjem i razvojem. Ključna komponenta njegova rada je na razvoju planova za implementaciju i izvršenje. Peter je bio na mnogim menadžerskim pozicijama u tvrtkama i organizacijama poput Black and Decker, Becton Dickinson, Blue Cross & Blue Shield iz Floride, St. Elizabeth’s Hospital iz Bostona i Wang Laboratories. Pokazao je stručnost u razvoju poslovanja i organizacija, izvršnom vodstvu, inicijativama totalne kvalitete i izgradnji visokoproduktivnih timova.

Otkrijte tajne uspješnog planiranja poslovnih strategija koje će vašu tvrtku odvesti korak bliže ostvarenju ciljeva. Iskoristite provjerene metode iz prakse koje će transformirati način na koji vaša organizacija planira i ostvaruje svoj potencijal.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “POSLOVNO PLANIRANJE”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Quick Navigation
×
×

Cart