Dobrodošli u online trgovinu "Naklade Mate"!

PRAKTIKUM USPEHA

31.00KM

Evi Prokopi

Kategorija:
Dodaj na popis željenih naslova
Dodaj na popis željenih naslova
Uporedi...

Opis

“Praktikum uspeha: 8 navika veoma srećnih i uspešnih ljudi” autora Dr. Evi Prokopi – ova knjiga je vaš ključ za postizanje uspjeha u svim sferama života kroz usvajanje navika sretnih i uspješnih pojedinaca.

Opis knjige:

Sa “Praktikumom uspeha” naučit ćete kako da prepoznate svoj pravi identitet, postavite ciljeve, i ostvarite uspjeh i sreću. Autor, Dr. Evi Prokopi, koristi kombinaciju antičke filozofije, psihologije, religijskih učenja, neurolingvističkog programiranja (NLP) i savremenih koučing tehnika kako bi vam pružila sveobuhvatan pristup ličnom razvoju.

Knjiga sadrži interaktivna vježbanja koja vam omogućavaju da radite na sebi kod kuće, prateći vlastiti tempo. Kroz DAWN™ tehniku, otkrit ćete kako upravljati negativnim emocijama i vratiti se na put ka uspjehu i pozitivnim promjenama.

Pohvale za knjigu:

Diego Cresceri, potpredsednik Cosmoleadership-a, Global Leadership Association, kaže: “Ova knjiga će promijeniti vaš stav prema životu, neuspjesima i podizanju nakon neuspjeha. Obavezno je pročitajte!”

Yannis A. Pollalis, profesor strateškog upravljanja i glavni edukator, direktor master programa u oblasti ekonomskih i biznis strategija, dodaje: “Ovo je jedna od najboljih knjiga za razumijevanje i inspiraciju, koja sadrži uvide o samorazvoju i koracima ka ostvarivanju ciljeva.”

Kratak sadržaj:

  1. Pregled literature o uspjehu i sreći
  2. Rezultati istraživanja o sreći i uspjehu
  3. Fizika i ljudska priroda
  4. Postizanje uspjeha
  5. Postizanje sreće
  6. Planiranje vizije i postavljanje ciljeva
  7. Prepreke i kako ih prevazići
  8. Samosvijest i koučing
  9. Priče o uspjehu i epilog

O autoru:

Dr. Evi Prokopi je iskusni trener sa preko 15 godina iskustva kao life coach, coach za liderstvo i karijeru, konsultant i trener za upravljanje talentima i projektima. Njeno djelo je prepoznato na globalnom nivou, a osim knjige, osvojila je prestižne nagrade za liderstvo. Ona je također osnivač prve neprofitne organizacije na svetu koja promovira liderske prakse – Cosmoleadership.

Uz knjigu “Praktikum uspeha” krenite na put transformacije ka sreći i uspjehu!

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “PRAKTIKUM USPEHA”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Quick Navigation
×
×

Cart