-38%

PREGOVARANJEM DO USPJEHA

Original price was: 65.00KM.Current price is: 40.00KM.

Autori: George Siedel
ISBN: 978-9958-063-25-1
Izdavač: Mate d.o.o.
Godina: 2018.
Opće informacije: Meki uvez, 180 str., 15,0 cm x 21,0 cm
Jezik: Hrvatski jezik

Kategorija:
Dodaj na popis željenih naslova
Dodaj na popis željenih naslova
Uporedi...

Opis

Dobrodošli u svijet uspjeha kroz pregovaranje! Predstavljamo vam knjigu koja će vam otvoriti vrata poslovnog i privatnog uspjeha – “Pregovaranjem do uspjeha: Praktični uvod u strategije i vještine nužne za uspjeh u poslovnom i privatnom pregovaranju!”

Ova knjiga prati četiri ključne faze pregovaranja koje će vas voditi kroz put do ostvarivanja vaših ciljeva:

1. Pripremite se za pregovaranje: Otkrijte kako detaljno planirati svoj pristup pregovaranju, uključujući analizu rezervacijske cijene i definiranje zone potencijalnog dogovora.

2. Upotrijebite ključne strategije i taktike tijekom pregovaranja: Naučite kako primijeniti najefikasnije strategije i taktike koje će vam pomoći postići željene rezultate za stolom.

3. Zaključite pregovaranje obvezujućim ugovorom: Shvatite važnost završne faze pregovaranja i naučite kako osigurati da postignuti dogovor bude čvrsto utemeljen obvezujućim ugovorom.

4. Izvršite i procijenite svoj dogovor: Pružamo vam alate i metode kako biste bili sigurni da vaš uspjeh nije samo trenutačan, već da dugoročno ostvarujete pozitivne rezultate.

Autor George Siedel, renomirani profesor poslovne administracije i poslovnog prava na Sveučilištu Michigan, donosi vam najnovija istraživanja i iskustva pregovarača iz cijelog svijeta. Njegov holistički pristup pregovaranju izbjegava uobičajene zamke i pruža vam sveobuhvatan pregled procesa – od pripreme do izvršenja.

Knjiga dolazi s dodacima poput kontrolnog popisa za planiranje i alata za procjenu kako biste maksimizirali svoj potencijal. George Siedel ne samo da predaje pregovaranje na Sveučilištu Michigan, već svoje znanje dijeli i s poslovnim liderima, odvjetnicima, liječnicima, do sportskih direktora i sudaca diljem svijeta.

 

Započnite svoje putovanje prema uspjehu danas – “Pregovaranjem do uspjeha” je ključ koji će otključati vaše pregovaračke potencijale i donijeti vam nevjerojatne rezultate!

 

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “PREGOVARANJEM DO USPJEHA”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Quick Navigation
×
×

Cart