PSIHOLOGIJA PRODAJE

23.00KM

Autor/i: Brajan Trejsi
ISBN: 9788661520334
Izdavač: HARMONIJA KNJIGE
Godina: 2022.
Opće informacije: Broširani uvez, 216 str., 15,0 cm x 23,0 cm
Jezik: Srpski jezik

Kategorija:
Dodaj na popis željenih naslova
Dodaj na popis željenih naslova
Uporedi...

Opis

Korak ka otključavanju vašeg punog potencijala leži u prepoznavanju i prevladavanju najvećih prepreka koje stoje na putu uspjeha. “Strah i sumnja u sebe oduvijek su najveći neprijatelji ljudskog potencijala”, kaže Brajan Trejsi, istaknuti motivacioni govornik i poslovni trener. U svijetu prodaje, gdje svaki korak može biti presudan, Trejsi je otkrio suštinsku istinu: psihologija prodaje igra ključnu ulogu, možda čak i važniju od tehnika i strategija.

Sada, uz dopunjeno i prošireno izdanje, Trejsijev audio-program “Psihologija prodaje” je dostupan u obliku knjige, otvarajući vrata novim nivoima uspjeha u prodaji. Ovaj program nije samo najprodavaniji u povijesti obuke prodavaca, već je i kamen temeljac za transformaciju vašeg pristupa prodaji.

Učenjem “unutrašnjeg segmenta prodaje”, otkrićete kako prevazići strah od odbijanja i izgraditi nepokolebljivo samopouzdanje. Trejsijeva suštinska poruka je jasna: da biste postali efikasniji u prodaji, morate naučiti kontrolirati svoje misli, osećaje i postupke. Ova knjiga će vam pomoći da ovladate vještinama koje će vas izdvojiti kao vrhunskog prodavca i omogućiti vam da ostvarite izvanredne rezultate u vašem poslu.

 

Otkrijte tajne koje će vam omogućiti da preoblikujete vaš pristup prodaji i ostvarite izvanredne rezultate, otvarajući put ka neograničenom potencijalu u poslovnom svijetu. Uz duboke uvide Brajana Trejsija, ova knjiga nudi ključeve koji će vam pomoći da prevaziđete svoje granice i postignete vrhunske rezultate u svakom aspektu vašeg profesionalnog života.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “PSIHOLOGIJA PRODAJE”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Quick Navigation
×
×

Cart