-35%

RASTEGNI SE!

Original price was: 46.00KM.Current price is: 30.00KM.

Autor/i:  G.K. Deans, F. Kroeger
ISBN: 978-953-246-072-8
Izdavač: Mate d.o.o.
Godina: 2009.
Opće informacije: Tvrdi uvez, 246 str., 15.5 x 23.5 cm
Jezik: Hrvatski jezik

Kategorija:
Dodaj na popis željenih naslova
Dodaj na popis željenih naslova
Uporedi...

Opis

Rastegni se: Kako velike kompanije mogu rasti u dobrim i lošim vremenima!

Autori su istražili 29,000 svjetskih tvrtki tijekom 14 godina, proučavajući detaljno više od osamdeset kompanija. “Rastegni se!” predstavlja praktičan i detaljan plan za postizanje pozitivnog održivog rasta, baziran na ekstenzivnom istraživanju i primjeni najuspješnijih poslovnih metoda.

“Rastegni se” pruža praktičan i detaljan plan za postizanje pozitivnog razvoja, temeljen na najuspješnijim poslovnim metodama i ekstenzivnom istraživanju.

Knjiga nudi okvir od četiri faze koji omogućuje tvrtkama da rastu, dok precizno opisuje korake potrebne za uspješnu implementaciju svake faze. Istraživanja su otkrila da rast malo ima veze sa zrelošću industrije, geografskim čimbenicima ili poslovnim ciklusima. Umjesto toga, ključan je unutarnji pristup akcijama koje poduzima sama kompanija.

 

Sadržaj knjige:

Predgovor, zahvale, uvod  – Pregled očekivanja i dojma koji će knjiga ostaviti te uvod u ključne koncepte.

Krajobraz rasta – Razmatranje izmjena i prepreka rasta, uključujući i ulogu konsolidacije i utjecaj vlasti. Otkrijte kako vanjski faktori mogu utjecati na rast vaše tvrtke.

Nužnost rasta – Razumijevanje zašto je rast ključan za svaku tvrtku te priprema za ostvarenje rasta. Sažeti koraci za uspješno postizanje ciljeva rasta.

Rastegnuti model rasta – Uvod u model rastegnutog rasta i kako ga primijeniti u praksi. Naučite kako ukloniti uska grla i prepreke te stvoriti kompaniju s jakom izvedbom. Otkrijte kako koristiti strategijske poluge za postizanje izvanrednog rasta.

Izvršenje i zaključivanje – Organiziranje tvrtke s ciljem postizanja rasta, preoblikovanje poslovnih procesa i suočavanje s izazovima budućeg rasta. Završni koraci i zaključci za primjenu naučenih lekcija.

Dodatak, Bilješke, Kazalo – Dodatne informacije, bilješke o istraživanju i ključni pojmovi kako bi se osiguralo potpuno razumijevanje i primjena koncepta iz knjige.

 

Ova knjiga je neprocjenjiv resurs za sve poslovne stručnjake koji žele razumjeti dinamiku rasta kompanija i naučiti korake za postizanje održivog razvoja u svim ekonomskim uvjetima. Slijedite korake predstavljene u “Rastegni se” i pokrenite svoju tvrtku prema uspjehu!

Otkrijte tajne koje su transformirale tisuće tvrtki diljem svijeta i naučite kako postići nevjerojatan rast, bez obzira na ekonomske uvjete! “Rastegni se” je ključ koji će otključati potencijal vaše kompanije i osigurati njezinu dugoročnu uspješnost.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “RASTEGNI SE!”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Quick Navigation
×
×

Cart