Dobrodošli u online trgovinu "Naklade Mate"!

REVIZIJA I USLUGE UVERAVANJA

52.00KM

Autori: Branko Ž. Ljutić
ISBN: 978-86-80666-26-6
Izdavač: iLearn d.o.o. Beograd
Godina: 2023.
Opće informacije: Meki uvez, 334 str., 16,8 cm x 23,5 cm
Jezik: Srpski jezik

Kategorija:
Dodaj na popis željenih naslova
Dodaj na popis željenih naslova
Uporedi...

Opis

“Revizija i usluge uveravanja: Pristup Baziran na Riziku”

Ova knjiga predstavlja izuzetan resurs za sve one koji žele da prodru u suštinske principe i praksu revizije i usluga uvjeravanja. Pristup baziran na riziku, naglašen u tekstu, obezbeđuje čitaocima duboko razumijevanje suvremenih principa revizije, sa fokusom na međunarodne standarde revizije (IFAC).

Knjiga se bavi pitanjima efikasne eksterne revizije, istražujući i povezane usluge uvjeravanja. Posebno je usmjerena na potrebe malih do srednjih revizorskih praksi, nudeći praktične savjete i vještine koje su od suštinskog značaja za uspjeh u ovoj oblasti.

Karakteristike knjige:

✓ Obuhvatno pokriće teorije i prakse moderne revizije. ✓ Snažan unificirajući teorijski pristup. ✓ Aktuelnost kroz primjenu međunarodnih standarda revizije i internih revizija. ✓ Praktični radni papiri za dokumentovanje i primjenu savremene revizije. ✓ Pojmovni rječnik računovodstvenih termina na englesko-srpskom jeziku, podržan međunarodnim tumačenjem.

Novine u ovom pristupu:

✓ Savremeni fokus na globalno poslovno okruženje, uz poseban osvrt na uticaj Evropske unije na Srbiju. ✓ Značajne informacije o radnim papirom, standardima interne revizije, finansijskim i pravnim izveštajima. ✓ Povećan naglasak na praktičnim vještinama, osmišljenim u skladu sa savremenim potrebama. ✓ Reorganizacija i osvežavanje sadržaja kako bi odgovarao potrebama modernih poslovnih praksi.

O autoru:

Branko Ž. Ljutić je renomirani ovlašćeni revizor sa bogatim iskustvom u bankarstvu i finansijama. Njegova stručnost, kako u praksi tako i u edukaciji, čini ovu knjigu izuzetnim resursom za sve koji teže savremenom razumijevanju revizije.

Naručite svoj primjerak odmah i istražite sve aspekte revizije i usluga uvjeravanja uz vrhunski pristup baziran na riziku!

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “REVIZIJA I USLUGE UVERAVANJA”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Quick Navigation
×
×

Cart