REVOLUCIJA UMJETNE INTELIGENCIJE U MEDICINI

79.00KM

Autor/i: Peter Lee, Carey Goldberg, Isaac Kohane
ISBN: 978-953-246-513-6
Izdavač: Mate d.o.o.
Godina: 2024.
Opće informacije: Meki uvez, 304 str., 21,6 x 27,9 cm
Jezik: Hrvatski jezik

Kategorija:
Dodaj na popis željenih naslova
Dodaj na popis željenih naslova
Uporedi...

Opis

Steknite uvid u budućnost medicine s knjigom “Revolucija Umjetne Inteligencije u Medicini”!

Ova knjiga predstavlja ključni vodič kroz novo doba medicinske tehnologije, gdje su umjetna inteligencija (UI) i njezine najnovije iteracije poput GPT-4 na čelu promjena. Otkrijte kako su inovacije poput ChatGPT-a i GPT-4 već promijenile paradigmu u medicini. Kada je OpenAI lansirao ChatGPT, svijet je zadržao dah; no, sada, s GPT-4, pred nama je nova era u kojoj UI ne samo da komunicira s nama, već ima potencijal radikalno poboljšati naše zdravstvene sustave.

Autori ove knjige, predvođeni Peterom Leejem, ne samo da istražuju napredne tehnološke mogućnosti GPT-4, već i analiziraju kako će te promjene oblikovati budućnost medicine. Kroz precizno istražene primjere i argumentirane rasprave, ova knjiga otvara vrata raspravi o etičkim, tehničkim i praktičnim aspektima korištenja UI u medicini.

Što čitatelji mogu očekivati? Saznajte kako će GPT-4:

  • Omogućiti pacijentima i stručnjacima pristup medicinskim informacijama na nov način, demokratizirajući znanje i poboljšavajući pristup zdravstvenoj skrbi.
  • Revolucionirati proces donošenja odluka i dokumentacije u medicini, oslobađajući vredne resurse i smanjujući administrativne terete.
  • Potaknuti obrazovanje kroz generiranje personaliziranih obrazovnih materijala za studente medicine i pacijente.
  • Pomoći u istraživanju i dijagnostici raznih medicinskih stanja, pružajući podršku liječnicima i medicinskim sestrama diljem svijeta.

 

Ali ova knjiga nije samo slavljenje tehnoloških dostignuća; ona je i iskrena analiza rizika i ograničenja koja dolaze s ovim napretkom. Kroz objektivno sagledavanje, čitatelji će dobiti potpunu sliku kako UI može transformirati medicinu, ali i kako se može nositi s izazovima koje to donosi.

Budućnost medicine je ovdje, a ova knjiga je ključ za razumijevanje kako se nositi s njom. Pružajući dubok uvid u mogućnosti i ograničenja UI-a poput GPT-4, ova knjiga je obavezno štivo za sve koji žele biti u korak s vremenom i oblikovati budućnost zdravstvene skrbi.

 

O autorima:

 

Peter Lee, doktor znanosti, korporativni potpredsjednik za istraživanje i razvoj u Microsoftu, vodi svjetske istraživačke laboratorije tvrtke. Posljednjih šest godina njegov primarni fokus bio je na upotrebi UI-ja u zdravstvu i biomedicinskim znanostima. Prethodno je vodio računalne programe u DARPA-i i predsjedavao računalnom odjelu na Sveučilištu Carnegie Mellon.

Carey Goldberg, dugogodišnja novinarka za medicinu i znanost, pisala je o temama od troškova zdravstvene zaštite do istraživanja genoma. Radila je za The New York Times, The Los Angeles Times, The Boston Globe, WBUR/NPR i Bloomberg News.

Isaac „Zak” Kohane, doktor medicine, doktor znanosti, prvi predsjednik Odjela za biomedicinsku informatiku Medicinskog fakulteta Harvard, radi na medicinskom UI-ju od 1990-ih. Prvenstveno je usmjeren na pomoć liječnicima da postanu učinkovitiji i ispunjeniji dok rade s inteligencijom stroja.

 

Zaronite u svijet medicinske revolucije uz ovu intrigantnu knjigu koja vas vodi kroz mogućnosti i izazove umjetne inteligencije u medicini. Otkrijte kako tehnološki napredci poput GPT-4 mogu transformirati način na koji razmišljamo o zdravlju i medicinskoj skrbi.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “REVOLUCIJA UMJETNE INTELIGENCIJE U MEDICINI”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Quick Navigation
×
×

Cart