-23%

RUKOVOĐENJE NA VIŠOJ RAZINI

Original price was: 65.00KM.Current price is: 50.00KM.

Autor/i: Ken Blanchard
ISBN: 978-953-246-067-4
Izdavač: Mate d.o.o.
Godina: 2010.
Opće informacije: Tvrdi uvez, 384 str., 15,0 cm x 22,7 cm
Jezik: Hrvatski jezik

Kategorija:
Dodaj na popis željenih naslova
Dodaj na popis željenih naslova
Uporedi...

Opis

RUKOVOĐENJE NA VIŠOJ RAZINI: Blanchard o rukovođenju i stvaranju visoko učinkovitih organizacija

DOBAR STRIJELAC ZNA: AKO ŽELITE POGODITI METU, TREBATE ODMAH GAĐATI U NJENO SREDIŠTE

Povedite svoje ljude prema izvrsnosti i istovremeno stvorite organizaciju vrhunske učinkovitosti koja će svima uljepšati život. Ova knjiga će vas voditi, inspirirati i postati vaše osnovno mjerilo. U Rukovođenju na visokoj razini Ken Blanchard i suradnici zapisuju 30 godina iskustva u savjetovanju dobrih vođa i organizacija kako postati – i ostati dobrima. Ovaj naslov će vam pružiti smjernice za dodatno povećanje individualne i organizacijske učinkovitosti.

Otkrijte sve o „trostrukoj bilanci“ i kako je iskoristiti za stvaranje dobrih ciljeva i vizija. Otkrijte kako svoje kupce pretvoriti u „pomahnitale obožavatelje“ i razviti pravu „maniju kupovine“. Primjenite Blanchardove renomirane tehnike situacijskog vodstva kako bi mogli povesti timove ili cijele organizacije. Poboljšajte svoju igru, izdignite svoju učinkovitost i na vrijeme se pobrinite da počnete voditi na visokoj razini.

 

Kratki sadržaj:

1. Usmjerite se na pravi cilj i viziju:
– Je li vaša organizacija visoko učinkovita?
– Moć vizije
2. Dobro se odnosite prema svojim klijentima:
– Služenje klijentima na višoj razini
3. Dobro se odnosite prema svojim zaposlenicima:
– Osnaživanje zaposlenih ključ je svega
– Situacijsko rukovođenje:ili integrativna koncepcija
– Samorukovođenje: ono što daje snagu kulturi osnaživanja zaposlenih
– Partnerstvo za učinkovitost
– Partnerstvo za učinkovitost: jednominutni menadžer
– Situacijsko rukovođenje timom
– Rukovođenje organizacijom
– Strategije za upravljanje promjenama
4. Primjenjujte pravi tip rukovođenja:
– Rukovođenje kao služenje
– Odredite vlastiti pogled na rukovođenje

 

Preporuke i recenzije:

„Mi u Southwest Airlinesu uvijek smo težili rukovođenju na višoj razini. Istinski vjerujemo da je profi  aplauz koji dobijete za brigu o svojim unutarnjim i vanjskim klijentima. Uvijek smo inzistirali na stvaranju veselog, bezbrižnog, surađivačkog i, da – čak i zabavnog – radnog okruženja, jer mislimo da tako stvaramo motivirane djelatnike koji dobro postupaju prema svojim unutarnjim i vanjskim klij entima. Čitanje ove knjige pozitivno
će utjecati na vašu organizaciju.”
Colleen C. Barrey , predsjednica, Southwest Airlines

„Ako želite imati sjajnu kompaniju, jedini izbor koji imate jest rukovoditi na višoj razini. Kad rukovodite na višoj razini, stimulirate svoje zaposlenike, vaši zaposlenici dobro brinu o vašim klijentima, a u vašu kasu ne prestaje pristizati novac.” – Horst Schulze, predsjednik i glavni izvršni direktor, The West Paces Hotel Group, LLC, osnivač, bivši predsjednik i izvršni direktor, The Ritz-Carlton Hotel Company, LLC.

„Rukovođenje na višoj razini imperativ je za sve rukovoditelje koji žele vratiti povjerenje i vjerodostojnost, poput nas u Tycou. Ova će vas knjiga naučiti kako to postići.” – Eric Pillmore, viši potpredsjednik za korporativno upravljanje, Tyco International

„Autori Rukovođenja na višoj razini uspjeli su sažeti desetljeća istraživanja i 25 godina međunarodnog iskustva u jednostavne, praktične i snažne strategij e, omogućujući rukovoditeljima na svim razinama da izgrade organizacij e koje postižu profi tabilne rezultate. Kod nas u Nissanu, ova načela predstavljaju samu srž rukovoditeljske filozofije koja je omogućila našim menadžerima da iz naših zaposlenika izvuku izvanrednu energiju i talent.” – Jim Irvin, potpredsjednik za ljudske potencijale, Nissan North America

 

O autoru:

Dr. Blanchard je glavni duhovni direktor The Ken Blanchard Companiesa, međunarodne tvrtke za menadžersko savjetovanje i obuku. On je i gost predavač na Sveučilištu Cornell, gdje je i počasni član Upravnog odbora. Zajedno sa svojom suprugom predaje kolegij iz područja rukovođenja u sklopu Magistarskog studija operativnog rukovođenja na Sveučilištu San Diego. Dr. Blanchard primio je brojne nagrade i priznanja za svoj doprinos u područjima upravljanja, rukovođenja i govorništva. Nacionalna udruga za govorništvo dodijelila mu je svoje najviše priznanje, a dobio je i nagradu Zlatni čekić neprofitne organizacije Toastmasters International. Časopis Training i Lakewood Conferences uvrstili su ga u Kuću slavnih u području razvoja ljudskih potencijala. Udruga za promicanje učenja ISA dodijelila mu je nagradu za vodeću misao u području rukovođenja, i to za njegovu stalnu podršku profesionalnom usavršavanju i većoj radnoj učinkovitosti. Poslovna škola Sveučilišta Grand Canyon u Phoenixu, Arizona, nosi njegovo ime.

 

Otkrijte ključne tajne vrhunskih lidera za postizanje izvrsnosti i transformirajte svoj pristup vođenju s knjigom “Rukovođenje na višoj razini”. Zaronite u inspirativne strategije Kena Blancharda koje će osnažiti vaš tim i unaprijediti performanse vaše organizacije!

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “RUKOVOĐENJE NA VIŠOJ RAZINI”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Quick Navigation
×
×

Cart