SAVLADAJTE STRAH OD NEUSPEHA

33.00KM

Autor/i: Vilda Hale
ISBN: 9788661052712
Izdavač: SEZAM BOOK
Godina: 2023.
Opće informacije: Broširani uvez, 158 str., 15 cm x 23 cm
Jezik: Srpski jezik

Kategorija:
Dodaj na popis željenih naslova
Dodaj na popis željenih naslova
Uporedi...

Opis

SAVJETI ZA KARIJERU I POSTIZANJE USPJEHA

Koliko ste puta propustili nešto što bi moglo da vam promijeni život, a sve zato što ste se previše plašili? Da li vas strah od neuspjeha tjera da odugovlačite? Da li vas vaš perfekcionizam sprečava da poduzmete akciju? Onda trebate nastaviti čitati…

Greške i neuspjesi često nas ostavljaju sa osećanjem nedostojnosti. Misli poput „Nisam dovoljno dobar/dobra“ ili „Nisam dovoljno pametan/pametna“ preplavljuju nam um. Zašto tako oštro osuđujemo sebe? Svatko doživi neuspjeh u nekom trenutku svog života.

Ali u našem društvu uspjeh se slavi, dok se neuspjeh smatra nečim čega se treba kloniti.

Da li neuspjeh treba da bude nešto zbog čega se stidimo, nešto zbog čega se osjećamo bezvrijedno?

Znati kako da se nosimo sa neuspjehom čini veliku razliku kada je u pitanju naše mentalno zdravlje i naša sposobnost da se vratimo na noge…

“Kao preduzetnici,autorici i ljudskom biću, neuspjeh mi nije stran; Mislim da nema nikoga tko to nije doživio na ovaj ili onaj način, zbog čega sam se osećala inspirirano da napišem ovu knjigu. Protratila sam mnogo godina i toliko prilika jer se nisam osjećala dovoljno spremno ili dobro. Stalna briga i sumnja u svoje sposobnosti činili su da se osjećam zatočenom, beznadežnom i jadnom. Bila sam zarobljena u strašnim izmišljenim scenarijima. Strah me sputavao više od bilo koje druge prepreke.
Razumem kakav je osećaj kada glas u tvojoj glavi uvijek traži način da te zadrži. Ali sada je vrijeme da počnete da njegujete novi glas: onaj koji vas podsjeća da ste dovoljno dobri i koji vas ohrabruje da krenete kada vam se čini da se sve raspada.”

 

Otkrijte tajne koje će vas osloboditi okova straha i osnažiti vašu unutrašnju snagu, otvarajući put ka ispunjenijem životu. Prepustite se inspirativnoj priči koja će vas podstaći da koračate hrabro ka svojim snovima, bez obzira na prepreke koje se nađu na putu.

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “SAVLADAJTE STRAH OD NEUSPEHA”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Quick Navigation
×
×

Cart