SREĆAN NOVAC

18.00KM

Autor/i: Ken Honda
ISBN: 9788660358990
Izdavač: Harmonija
Godina: 2022.
Opće informacije: Broširani uvez, 155 str., 15 cm x 23 cm
Jezik: Srpski jezik

Kategorije: ,
Dodaj na popis željenih naslova
Dodaj na popis željenih naslova
Uporedi...

Opis

Otkrijte tajne harmoničnog odnosa sa novcem uz knjigu “Srećan novac” od najpoznatijeg japanskog gurua za lični razvoj, Kena Hondu. U ovoj inspirativnoj knjizi, Honda vas vodi na put ka duševnom miru u vezi sa novcem.

Novac često donosi strah, stres i ljutnju, može biti uzrok prekida veza i čak uništiti živote. Ali, prema autoru knjige, novac je mnogo više od broja ili komada papira. On ima svoju energiju, može se smijati, mijenja se sa našim osećajima i utječe ne samo na nas već i na ljude oko nas.

Honda, poznat kao “guru novca”, zapravo se posvetio pomažući ljudima širom sveta da pronađu alate za “iscjeljenje” svog života i odnosa sa novcem. U ovoj knjizi, naučit ćete kako da novac doživljavate kao dragog gosta, pružajući mu poštovanje i bez ljutnje, kako da razvijete emocionalnu finansijsku inteligenciju, razbijete mitove o oskudici i prihvatite proces davanja novca, a ne samo primanja.

“Srećan novac” nije knjiga koja će vas popraviti, jer, kako autor kaže – već ste dobri! Zakoračite ka harmoniji sa novcem i oslobodite se stresa i straha uz ovu duboko osnažujuću knjigu.

 

Ova knjiga će vam otkriti tajne koje će vas osloboditi stresa i straha u vezi sa novcem, dok ćete istovremeno ojačati svoj odnos sa finansijama. Prepuna mudrosti i praktičnih savjeta, “Srećan novac” će vas inspirirati da oslobodite svoj puni potencijal u upravljanju novčanim tokovima.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “SREĆAN NOVAC”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Quick Navigation
×
×

Cart