STVARANJE RADNOG MJESTA S VISOKIM MORALOM

54.00KM

Autor/i: Anne Bruce
ISBN: 978-953-246-508-2
Izdavač: Mate d.o.o.
Godina: 2024.
Opće informacije: Meki uvez, 192 str., 15,0 x 22,0 cm
Jezik: Hrvatski jezik

Kategorija:
Dodaj na popis željenih naslova
Dodaj na popis željenih naslova
Uporedi...

Opis

“Stvaranje radnog mjesta s visokim moralom” – priručnik koji vam može pomoći u izgradnji inspirativnog radnog okruženja koje će potaknuti izvanredne rezultate i entuzijazam među vašim zaposlenicima.

U današnjem svijetu, gdje su menadžeri suočeni s izazovima održavanja visokog morala u organizaciji, ova knjiga nudi dragocjene uvide i praktične strategije – ovo je vodič kroz proces oblikovanja pozitivnog radnog okruženja koje će osigurati uspjeh i trajni moral u vašoj organizaciji.

Autorica ove knjige ima jasnu svrhu: pružiti vam alate i strategije koje možete odmah primijeniti kako biste potaknuli izvanredan moral i motivaciju u svojim zaposlenicima. Bez obzira jeste li iskusni menadžer ili tek započinjete svoju karijeru u upravljanju, ova knjiga će vam pružiti konkretne korake koje možete poduzeti kako biste postigli željene rezultate.

Kroz stranice ove knjige, otkrit ćete kako:

  • Izgraditi snažne, individualne odnose sa svakim zaposlenikom kako biste potaknuli njihovu predanost i angažman.
  • Uspostaviti sustav uzajamnog davanja i primanja povratnih informacija kako biste poboljšali komunikaciju i povjerenje među timom.
  • Prilagoditi strategije održavanja visokog morala prema specifičnim potrebama vaše organizacije, bez obzira na trenutne izazove s kojima se suočavate.

 

Napisana s jasnim ciljem da vam olakša primjenu konkretnih tehnika i strategija u vašem radu, ova knjiga postavlja temelje za postizanje izvanrednih rezultata u vašoj organizaciji i istovremeno pruža vrijedne uvide koji će unaprijediti vašu karijeru kao menadžera.

Spremni ste transformirati vaše radno okruženje i potaknuti izvanredan moral među vašim zaposlenicima? Krenite na putovanje prema uspjehu s knjigom “Stvaranjem radnog mjesta s visokim moralom”.

 

“Napisala sam ovu knjigu imajući na umu specifičnu svrhu. Ta svrha nije bila samo da menadžeri pročitaju ovu knjigu i potom je spreme na policu da skuplja prašinu. Ovu knjigu, Stvaranje radnog mjesta s visokim moralom, napisala sam za menadžere poput vas, da vam koristi kao vrijedan priručnik koji će vam pomoći u oblikovanju i povećanju šansi za uspjeh i pomoći u održavanju morala i motivacije u vašoj organizaciji. Stoga je moj cilj pri pisanju ove knjige bio da biste vi, čitatelji, bili u mogućnosti lako prikupiti važne podatke i da ih možete primijeniti na najprikladniji i najučinkovitiji način u vašem poslu, i to što je brže moguće.” – autor, Anne Bruce

 

O autoru:

Anne Bruce je autorica još dvije popularne knjige iz serije Briefcase Book knjiga, Motiviranje zaposlenika (McGraw-Hill, 1999), te Budi sam svoj mentor (McGraw-Hill, 2008.) i najprodavanije knjige Vođe od početka do kraja. Put razvoja i obuke vođa na svim razinama (Američko društvo za obuku i razvoj, 2001).

Popularna je govornica i inspirativna voditeljica radionica poznata po svom vrlo zabavnom i privlačnom načinu prezentiranja. Kao bivša voditeljica i producentica za kuću CBS, Anne je bila istaknuta voditeljica za Bijelu kuću, Pravni fakultet Harvard i Institut za menadžment u Londonu. Njezini motivacijski programi o vodstvu, korisničkim uslugama, snazi ljudskog potencijala i nizu komunikacijskih tema predstavljeni su na svjetskim poslovnim konferencijama, stručnim skupovima i stotinama tvrtki uključujući Coca-Colu, Sprint, Ben & Jerry’s, Southwest Airlines, Southern Company, Lanier Worldwide, Blue Cross / Blue Shield, Paine Webber, Medicinski centar Sveučilišta Baylor, Američki Crveni križ, Kongresni odbor Europe i American Management Association.

 

Otkrijte tajne koje su transformirale obične organizacije u izvanredne radne zajednice, te osigurajte da vaša karijera kao menadžera blista s entuzijazmom i uspjehom. Uz “Stvaranje radnog mjesta s visokim moralom”, otvorite vrata prema sinergijskom okruženju koje će inspirirati vaše zaposlenike na vrhunske rezultate.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “STVARANJE RADNOG MJESTA S VISOKIM MORALOM”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Quick Navigation
×
×

Cart