Dobrodošli u online trgovinu "Naklade Mate"!
-28%

SUOČAVANJE S KAPITALIZMOM

50.00KM

Autor/i: Philip Kotler
ISBN: 978-953-246-387-3
Izdavač: Mate d.o.o.
Godina: 2019.
Opće informacije: Meki uvez, 264 str., 15,3 cm x 22,9 cm
Jezik: Hrvatski jezik

Kategorija:
Dodaj na popis željenih naslova
Dodaj na popis željenih naslova
Uporedi...

Opis

“Suočavanje s kapitalizmom” autora Philipa Kotlera – renomiranog stručnjaka za marketing koji se hrabro upušta u analizu suštinskih problema današnjeg kapitalističkog sustava.

Ova knjiga, kroz britku jasnoću, pruža dubok uvid u 14 ključnih problema koji podrivaju temelje kapitalizma, a istovremeno nudi nadu i inspiraciju za pozitivne promjene.

U svojoj analizi, Kotler ističe raznolike aspekte kapitalizma, počevši od ukorijenjenog siromaštva koje je još uvijek prisutno, do izazova otvaranja novih radnih mjesta u doba ubrzanog procesa automatizacije. Dotiče se tereta visokih dugova koji opterećuju ekonomske sustave, te naglašava neproporcionalan utjecaj bogatih na javnu politiku, što dovodi do nepravednih sustava i neravnoteže.

Osim toga, autor se bavi visokim troškovima očuvanja okoliša, prepoznajući nužnost promjena kako bismo sačuvali planetu za buduće generacije. Knjiga također razmatra nepravilne ekonomske cikluse obilježene usponima i padovima, pružajući čitateljima sveobuhvatan uvid u kompleksnost kapitalističkog sustava.

No, unatoč izazovima koje analizira, “Suočavanje s kapitalizmom” ne završava pesimistično. Naprotiv, pruža nadu i motivaciju tvrdnjom da možemo preokrenuti stvari. Kotler istražuje pokrete usmjerenje na ostvarivanje zajedničkog blagostanja i višeg smisla, kako u velikim korporacijama tako i među malim poduzećima. Autor predstavlja koncepte državne politike koje nude zaštitu bez stagnacije, potičući na razmišljanje o novim pristupima koji mogu donijeti pozitivne promjene.

“Suočavanje s kapitalizmom” nije samo kritika, već i konstruktivan prijedlog za izgradnju bolje budućnosti. Kroz povezivanje privatnih i javnih inicijativa, Philip Kotler stvara viziju jedinstvene sile koja može ostvariti pozitivne promjene u kapitalističkom sustavu. Ova knjiga je neizostavno štivo za sve one koji žele dublje razumjeti izazove suvremenog kapitalizma i potragu za održivijom, pravednijom budućnošću. U našem web shopu možete pronaći ovu inspirativnu knjigu i pridružiti se razgovoru o suočavanju s kapitalizmom i stvaranju pozitivnih promjena u našem društvu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “SUOČAVANJE S KAPITALIZMOM”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Quick Navigation
×
×

Cart