-40%

TEŠKA STVAR KOD TEŠKIH STVARI

Original price was: 75.00KM.Current price is: 45.00KM.

Autor/i: Ben Horowitz
ISBN: 978-9958-063-24-4
Izdavač: Mate d.o.o.
Godina: 2018.
Opće informacije: Meki uvez, 290 str., 15,0 cm x 23,0 cm
Jezik: Hrvatski jezik

Kategorija:
Dodaj na popis željenih naslova
Dodaj na popis željenih naslova
Uporedi...

Opis

Dobrodošli u svijet poslovnih tajni i nekonvencionalnih rješenja s knjigom “Teška stvar kod teških stvari: Kako graditi posao kad nema lakih odgovora” autora Bena Horowitza!

Ova knjiga je vaš ključ za razumijevanje suštine vođenja kompanije u dinamičnom poslovnom okruženju, gdje nema univerzalnih recepata.

🚀 O čemu se radi? Problemi koje donosi poslovanje često nemaju jasna rješenja, a Horowitz hrabro suočava s izazovima bez predrasuda. Knjiga dijeli njegovo bogato iskustvo osnivanja, vođenja, prodaje, kupnje, upravljanja i ulaganja u tehnološke kompanije. Ova knjiga nije samo zbirka savjeta, već i priča o stvarnim situacijama i izazovima koje je autor osobno prošao.

🌐 Praktična mudrost iz stvarnog svijeta: Ben Horowitz ne nudi šablone i formule jer ih nema. Umjesto toga, iznosi praktične savjete temeljene na vlastitim anegdotama, od suosnivanja Loudclouda do izgradnje Andreessen Horowitza, vodeće tvrtke za ulaganje rizičnog kapitala. Autor dijeli suprotne stavove i nekonvencionalne pristupe menadžmentu, potičući vas da razmišljate izvan okvira tradicionalnih poslovnih strategija.

💡 Razotkrivanje poslovnih mitova: Knjiga provocira i potiče čitatelje da preispitaju ustaljene poslovne koncepte. Na primjer, Horowitz istražuje koliko je ispravno tražiti od zaposlenika da ne donose samo probleme, već i potencijalna rješenja. Autorova hrabrost u suprotstavljanju intuiciji i tradiciji dodatno obogaćuje vašu perspektivu.

👤 O autoru: Ben Horowitz, suosnivač i partner u Andreessen Horowitzu, podijelit će s vama svoje iskustvo kao studenta računalnih znanosti, inženjera softvera, izvršnog direktora i investitora. Njegova karijera obuhvaća uspon od suosnivača Loudclouda do izvršnog direktora Opswarea, što ga čini iznimno relevantnim izvorom nekonvencionalnih poslovnih uvida.

 

Otkrijte tajne uspjeha iz prve ruke! Knjiga ‘Teška stvar kod teških stvari’ autora Bena Horowitza nudi nekonvencionalne strategije za gradnju poslovnog carstva u dinamičnom svijetu gdje su laki odgovori rijetkost. Kupnjom ove knjige, ulazite u um autora koji je transformirao izazove u prilike i stvorio nevjerojatno uspješne kompanije!

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “TEŠKA STVAR KOD TEŠKIH STVARI”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Quick Navigation
×
×

Cart