Dobrodošli u online trgovinu "Naklade Mate"!
-15%

UČINKOVITO USMJERAVANJE

40.00KM

Autori: Marshall J. Cook, Laura Poole
ISBN: 978-953-246-439-9
Izdavač: Mate d.o.o.
Godina: 2020.
Opće informacije: Meki uvez, 246 str., 15,0 cm x 22,0 cm
Jezik: Hrvatski jezik

Kategorija:
Dodaj na popis željenih naslova
Dodaj na popis željenih naslova
Uporedi...

Opis

Učinkovito Usmjeravanje – povećajte produktivnost pretvaranjem iz ‘Šefa’ u Usmjeravatelja!

U poslovnom svijetu, ključ uspjeha leži u sposobnosti vođenja tima na način koji potiče suradnju, rast i izvrsnost. Knjiga “Učinkovito Usmjeravanje” je vaš vodič kroz metode i tehnike koje će vam odmah pomoći da postanete uspješan usmjeravatelj. Ova knjiga je posebno napisana za današnje zaposlene menadžere, pružajući im alate koji su ključni za poticanje angažmana zaposlenika i razvoj učinkovitosti u svakoj organizaciji.

Otkrijte kako implementirati dobre usmjeravateljske metode na radnom mjestu, potičući svoj tim na visoku učinkovitost putem predanosti, umjesto kontrole, te fokusiranje na rezultate umjesto traženja krivice. Inspirirani sportom, gdje usmjeravatelj igra ključnu ulogu u postizanju vrhunskih rezultata, ova knjiga prenosi koncepte usmjeravanja u poslovni svijet.

Naučite ključne aspekte uspješnog usmjeravanja, saznajte kako postaviti uspješne usmjeravateljske susrete, te koristite usmjeravanje za ispravljanje neproduktivnih ponašanja. Uz to, otkrijte kako usmjeravanje može poboljšati vaše trenerske vještine, pomažući vam u vođenju tima prema izvrsnosti.

“Učinkovito Usmjeravanje” iz Briefcase Books serije donosi vam praktične smjernice, privlačne simbole, popise za provjeru i naznake kako bi korak po korak usmjerio menadžere u svakodnevnim situacijama na radnom mjestu.

 

Pretvorite se iz “šefa” u usmjerenog lidera i postignite vrhunske rezultate u suradnji s vašim timom. Uz ovu knjigu započnite put prema uspješnom vođenju!

 

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “UČINKOVITO USMJERAVANJE”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Quick Navigation
×
×

Cart