Dobrodošli u online trgovinu "Naklade Mate"!
-33%

UPRAVLJANJE LJUDSKIM POTENCIJALIMA U JAVNOJ SLUŽBI

Original price was: 149.00KM.Current price is: 100.00KM.

Autor/i: E. M. Berman, J. S. Bowman, J. P. West, M. R. Van Wart
ISBN: 978-953-246-180-0
Izdavač: Mate d.o.o.
Godina: 2018.
Opće informacije: Meki uvez, 538 str., 17,0 cm x 23,0 cm
Jezik: Hrvatski jezik

Kategorija:
Dodaj na popis željenih naslova
Dodaj na popis željenih naslova
Uporedi...

Opis

Upravljanje ljudskim potencijalima u javnoj službi: Razotkrivanje paradoksa i poboljšanje radnog života

 

Postoje dva pitanja koja gotovo svatko postavlja: „Zašto je upravljanje ljudima toliko teško?” i „Zašto ljudi toliko mrze upravu?” Ova knjiga pruža odgovore na ova pitanja otkrivajući paradokse koji stoje u središtu upravljanja ljudskim potencijalima u javnoj službi.

Napisana posebno za sadašnje i buduće javne rukovoditelje, kao i kadrovske tehničare, ova knjiga naglašava nekompatibilne ideje i prakse koje se moraju uskladiti kako bi organizacije bile učinkovite i istovremeno privlačne zaposlenicima.

Prvi dio knjige bavi se kontekstom i izazovima naslijeđa javne službe, dok drugi dio istražuje procese i umijeća, od traženja novog kadra do kolektivnog pregovaranja. Svako poglavlje pruža dubinske uvide, potiče na razmišljanje i poziva čitatelje da sudjeluju u stvaranju boljeg radnog okruženja.

Autori, Evan M. Berman, James S. Bowman, Jonathan P. West i Montgomery R. Van Wart, priznati stručnjaci u području javne uprave, zajedno pružaju analize, teorije i prakse koje će osvijestiti čitatelje o važnosti upravljanja ljudskim potencijalima u javnoj službi.

 

Ako ste lider koji želi transformirati radnu kulturu, ili kadrovski stručnjak u potrazi za inovativnim pristupima, ova knjiga vam nudi ključeve za razumijevanje, suočavanje i prevladavanje paradoksa u upravljanju ljudskim potencijalima. Spremni ste za revoluciju u poboljšanju radnog života u javnoj službi? Ova knjiga je vaš vodič.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “UPRAVLJANJE LJUDSKIM POTENCIJALIMA U JAVNOJ SLUŽBI”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Quick Navigation
×
×

Cart