-38%

UPRAVLJANJE OPERACIJAMA I LANCEM OPSKRBE

Original price was: 160.00KM.Current price is: 100.00KM.

Autor/i: F. Robert Jacobs Richard B. Chase
ISBN: 978-995-806-323-7
Izdavač: Mate d.o.o.
Godina: 2019.
Opće informacije: Integralni uvez, 830 str., 20,0 cm x 25,0 cm
Jezik: Hrvatski jezik

Kategorija:
Dodaj na popis željenih naslova
Dodaj na popis željenih naslova
Uporedi...

Opis

Upravljanje Operacijama i Lancem Opskrbe, 13. izdanje

Dobrodošli u intrigantni svijet upravljanja operacijama i lanca opskrbe, gdje se susreću inovacija, strategija i praksa. “Upravljanje Operacijama i Lancem Opskrbe, 13. izdanje” nudi jedinstven i sveobuhvatan pristup ovim ključnim aspektima poslovanja, prilagođen specifičnim potrebama našeg tržišta koje tek otkriva važnost ovog područja.

Neistraženo područje u regionalnom kontekstu: U regiji tek odnedavno se proučava lanac opskrbe, a potreba za relevantnom literaturom sve je izraženija. Ova knjiga dolazi kao odgovor na prazninu u literaturi, pružajući ciljano, sustavno, koncizno i jasno obrađene teme. Rješava problem praktičara koji se suočavaju s nedostatkom prilika za stručno usavršavanje na području ekonomije, računalstva, matematike i prometa.

Sadržaj obogaćen primjerima iz prakse: Više od šezdeset fotografija i dvije stotine prikaza dodatno poboljšavaju vizualnu privlačnost knjige, pružajući dodatne primjere kompanija koje uspješno primjenjuju koncepte operacija i lanaca opskrbe. Definicije i ključni termini istaknuti su na marginama, olakšavajući usvajanje gradiva, dok su rješeni problemi naglašeni kako bi se potaklo razumijevanje teorije.

 

Struktura knjige:

  1. Strategija i održivost: Autori, F. Robert Jacobs i Richard B. Chase, počinju raspravom o strategiji i njezinoj održivosti, naglašavajući vrijednost dobro vođenih operacija i organiziranih lanaca opskrbe.
  2. Procesi proizvodnje, usluga i zdravstvene skrbi: Drugi dio posvećen je proizvodnji, uslugama i procesima u zdravstvu, istražujući teme poput strateškog upravljanja kapacitetom i upravljanja kvalitetom.
  3. Procesi lanca opskrbe: Treći dio naglašava važnost lanca opskrbe, istražujući logistiku, lokaciju, distribuciju i druge ključne aspekte.
  4. Planiranje ponude i potražnje: Četvrti dio pruža strategije za uspješnije planiranje ponude i potražnje u raznim odjelima.
  5. Raspored: Posljednji dio donosi uvid u realne problematike iz područja upravljanja proizvodnim operacijama i lancima opskrbe.

 

O autorima:

F. Robert Jacobs je profesor upravljanja operacijama na Kelley School of Business, Indiana University. Diplomirao je industrijsko inženjerstvo i računalne i informacijske znanosti te ima magisterij i doktorat iz upravljanja operacijama na Državnom sveučilištu Ohio.

Richard B. Chase je profesor emeritus za menadžment operacija na Marshall School of Business, Sveučilište Southern California. Specijalizirao se za upravljanje servisnim operacijama što uključuje primjenu koncepata iz OM, organizacijske teorije i marketinga usluga u oblikovanju servisnih procesa. Izradio je teoriju kontakata kupaca za organizaciju usluga.  Predavao je na fakultetima Harvard Business School, Sveučilištu u Arizoni, UCLA i IMD u Švicarskoj. Autor je brojnih knjiga i stručnih članaka.

 

“Upravljanje Operacijama i Lancem Opskrbe, 13. izdanje” nije samo knjiga – to je ključ za razumijevanje suštine modernog poslovanja i optimizaciju vaših operacija. Ovo izdanje postavlja standarde u pristupu ovim ključnim disciplinama, čineći ga nezaobilaznim izvorom znanja za studente, praktičare i sve one koji teže stručnom usavršavanju u području upravljanja operacijama i lancem opskrbe.

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “UPRAVLJANJE OPERACIJAMA I LANCEM OPSKRBE”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Quick Navigation
×
×

Cart