Dobrodošli u online trgovinu "Naklade Mate"!
-15%

UPRAVLJANJE PROJEKTOM

40.00KM

Autori: Gary R. Heerkens
ISBN: 978-953-246-442-9
Izdavač: Mate d.o.o.
Godina: 2020.
Opće informacije: Meki uvez, 272 str., 15,0 cm x 22,0 cm
Jezik: Hrvatski jezik

Kategorija:
Dodaj na popis željenih naslova
Dodaj na popis željenih naslova
Uporedi...

Opis

Upravljanje projektom: Na vrijeme, unutar budžeta… Upravljajte projektom kao profesionalac

 

Ova knjiga je neprocjenjiv vodič namijenjen suvremenim voditeljima projekata koji se suočavaju s izazovima neočekivanih preokreta i ograničenih budžeta. Ovo drugo izdanje donosi sve što je činilo prvo izdanje popularnim te uvodi nove principe i strategije za jačanje timova, planiranje, procjenu troškova, upravljanje sučeljima projekta i mnogo više.

Autor, Gary R. Heerkens, koristi svoje bogato iskustvo i razgovore s profesionalnim voditeljima projekata kako bi stvorio sveobuhvatan vrtlog alata i tehnika. Korak po korak, čitatelji će otkriti kako ostati na vrhu svih aspekata projekta – procesnih, interpersonalnih i organizacijskih. Poseban naglasak stavljen je na stvaranje duha suradnje među različitim članovima tima, potičući tako postizanje izvrsnosti u projektima.

Knjiga nudi vrijedne smjernice o tome kako upravljati svim situacijama koje se mogu pojaviti tijekom projekta, bilo da su predviđene ili nepredviđene.

Gary R. Heerkens dijeli ideje i praksu koje su rezultat brojnih razgovora s kolegama voditeljima projekata te suradnicima s Instituta za upravljanje projektima (PMI). Njegovo bogato iskustvo prožeto je raznolikim perspektivama i mišljenjima, pružajući čitateljima vrijedan uvid u poslovnu pamet potrebnu današnjem voditelju projekta.

Ovo je nezaobilazno štivo za one koji žele uspješno voditi projekte, upravljati izazovima i postići izvrsnost u dinamičnom poslovnom okruženju.

“Upravljanje projektom” nije samo knjiga, već ključni saveznik za svakog profesionalca željnog postizanja uspjeha u svijetu projektnog upravljanja.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “UPRAVLJANJE PROJEKTOM”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Quick Navigation
×
×

Cart