Dobrodošli u online trgovinu "Naklade Mate"!
-32%

UPRAVLJANJE TIMOVIMA

Original price was: 37.00KM.Current price is: 25.00KM.

Autori: Lawrence Holpp
ISBN: 978-995-806-302-2
Izdavač: Mate d.o.o.
Godina: 2014.
Opće informacije: Meki uvez, 248 str., 15,0 cm x 22,0 cm
Jezik: Hrvatski jezik

Kategorija:
Dodaj na popis željenih naslova
Dodaj na popis željenih naslova
Uporedi...

Opis

Upravljanje timovima – POSLOVNI TIMOVI SU UČINKOVITI! SLIJEDITE OVE STRATEGIJE DA BISTE POSTIGLI POVOLJNE DUGOROČNE POSLOVNE REZULTATE!

 

Uspješne tvrtke sutrašnjice prepoznaju ključnu ulogu radnih timova u postizanju vrhunskih rezultata. “Upravljanje timovima” je vaš neizostavan vodič za stvaranje, vođenje i unapređenje visokoučinkovitih timova koji će transformirati vaše poslovanje. Autor Lawrence Holpp, s više od 25 godina iskustva u implementaciji strategija timskog rada, donosi konkretne metode i taktike koje će vaš tim dovesti do vrhunskih rezultata.

 

Ključne teme obuhvaćene u knjizi:

 1. Pitanja koja morate postaviti prije stvaranja timova: Razvijte jasnu sliku o potrebama vašeg poslovanja i postavite temelje za uspješno formiranje timova.
 2. Stvaranje kulture pogodne za timski rad: Otkrijte kako izgraditi radnu atmosferu koja potiče suradnju, kreativnost i produktivnost.
 3. Timovi i poslovna strategija: Kako usklađivati timski rad s poslovnim ciljevima i strategijom za postizanje maksimalnih rezultata.
 4. Zašto organizacije imaju poteškoće s timovima: Prepoznajte izazove s kojima se suočavaju organizacije te naučite kako ih prevladati.
 5. Vizija, vrijednosti, misija i strategija: Razvijte jasne smjernice za vaše timove kako bi bili usmjereni prema zajedničkim ciljevima.
 6. Dinamika tima: Razumijte kako različite dinamike utječu na rad tima i kako ih optimalno iskoristiti za postizanje najboljih rezultata.
 7. Nove uloge za vođe visokoučinkovitih radnih skupina: Savladajte vještine vođenja koje su ključne za poticanje visokih performansi tima.
 8. Održavanje timskih sastanaka: Savjeti za učinkovito vođenje sastanaka te kako održati kontinuiranu komunikaciju unutar tima.
 9. Držanje poduka timovima i članovima tima: Ovlaštenje vaših članova tima kroz edukaciju i podršku.
 10. Kako se nositi sa sukobima i promjenama: Strategije za rješavanje sukoba i uspješno upravljanje promjenama unutar tima.
 11. Primijenjeno osposobljavanje: Praktične smjernice za treniranje vaših timova kako bi postigli najbolje rezultate.
 12. Ocjenjivanje tima: Razvijte sustav za praćenje i ocjenjivanje uspjeha tima te prilagodite strategije prema potrebama.

O autoru:

L. Holpp proveo je posljednjih 25 godina implementirajući strategije za stvaranje timova u cijelom nizu raznolikih organiza­cija kako bi služile kao potpora kvaliteti, uključenosti zaposleni­ka, suradnji između sindikata i uprave i naprednim upravljač­kim inovacijama. Kao konzultant, Larry je radio s klijentima iz proizvođačkih i uslužnih sektora i pomogao je desetak bolnica u primjeni programa za totalno upravljanje kvalitetom, te je pomogao stvoriti samoupravljačke timove u manufakturnim tvrtkama kao i u tvrtkama koje se bave financijskim uslugama. Autor je serije Team Turbo Training, koja predstavlja niz taktič­kih modula obuke, koju je objavio McGraw-Hill (1999.), te je objavio više od 20 članaka o timovima, kvaliteti i osposobljava­nju u časopisima poput Training, The Journal for Quality and Participation i Training & Development.

 

O seriji knjiga Briefcase Series: Briefcase Series donosi praktične informacije napisane u prijateljskom tonu. Svako poglavlje donosi taktičke savjete uz brojne primjere, pružajući specifične informacije na jednostavan i pristupačan način.

 

Uz “Upravljanje timovima”, Lawrence Holpp vam pruža alate za stvaranje i održavanje tima koji će postizati iznimne rezultate. S ovom knjigom, postat ćete lider visokoučinkovitog tima i ostvariti dugoročni uspjeh u poslovanju.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “UPRAVLJANJE TIMOVIMA”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Quick Navigation
×
×

Cart