VEŠTINA RAZGOVORA

28.00KM

Autori: Ema Sardžent, Tim Feron
ISBN: 978-86-6105-173-9
Izdavač: Sezam Book
Godina: 2017.
Opće informacije: Meki uvez, 189 str., 13,0 cm x 20,0 cm
Jezik: Srpski jezik

Kategorija:
Dodaj na popis željenih naslova
Dodaj na popis željenih naslova
Uporedi...

Opis

“Veština razgovora” – knjiga koja nudi uvid u svijet oko vas na način koji može promijeniti vašu perspektivu – svijet pun neograničenih mogućnosti i unaprijeđenih međuljudskih odnosa!

Otkrijte šansu da sami odaberete s kim i kada želite razgovarati, i da svaki razgovor doživite kao priliku da naučite nešto novo o širokoj paleti ljudskih bića koju nazivamo ljudska rasa. Ova knjiga je vaš vodič ka tome kako uspješno komunicirati s bilo kim, kako izgraditi samopouzdanje, prevazići izazove komunikacije i ostaviti pozitivan utisak u svakoj društvenoj situaciji. Obogaćena je strategijama, vještinama i tehnikama potrebnim za savladavanje različitih situacija. Kroz nju ćete naučiti kako sačuvati prisebnost i samopouzdanje čak i u najstresnijim trenucima, poboljšati komunikaciju, brzo uspostaviti prijateljstva, prevladati nervozu, stid, strah i mnogo više.

Ova knjiga vam nudi odgovore na mnoga pitanja i uči vas:

  • Kako započeti razgovor
  • Kako se postaviti u različitim situacijama
  • Kako aktivno slušati
  • Kako pokazati interes za druge
  • Kako učiniti da se ljudi osjećaju dobro
  • Kako se nositi sa “teškim” situacijama i osobama
  • Kako izgraditi kvalitetne međuljudske odnose

 

Svi težimo da provodimo više vremena s ljudima koji nas inspiriraju, ali ponekad se suočavamo s osobama s kojima je teško uspostaviti kontakt. Kako se povezati s takvim pojedincima i prevazići neugodne situacije? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja pronaći ćete u ovoj knjizi.

 

Otkrijte tajne uspešne komunikacije i transformirajte svoje međuljudske odnose uz knjigu “Veština razgovora”. Prepuna praktičnih savjeta i tehnika, ova knjiga će vam pomoći da ostavite snažan dojam u svakoj situaciji.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “VEŠTINA RAZGOVORA”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Quick Navigation
×
×

Cart