Dobrodošli u online trgovinu "Naklade Mate"!
-32%

VJEŠTINE VODSTVA ZA MENADŽERE

25.00KM

Autor/i: Marlene Caroselli
ISBN: 978-995-806-300-8
Izdavač: Mate d.o.o.
Godina: 2014.
Opće informacije: Meki uvez, 200 str., 15,0 cm x 22,0 cm
Jezik: Hrvatski jezik

Kategorija:
Dodaj na popis željenih naslova
Dodaj na popis željenih naslova
Uporedi...

Opis

VJEŠTINE VODSTVA: SPECIFIČNE TEHNIKE ZA NADILAŽENJE MENADŽMENTA – I ZA STJECANJE VJEŠTINA I DRŽANJA ISTINSKOG VOĐE

 

Vođe u današnjem poslovnom svijetu bez granica moraju biti više od potpore drugom osoblju. Moraju biti katalizatori pozitivnih promjena kod operacija i zaposlenika – proaktivna promjena potrebna kako bi organizacija napredovala! Vještine vodstva za menadžere predstavlja praktičnu, sustavnu analizu specifičnih alata i vještina – vizija, rješavanje problema, komunikacija, distribucija moći i drugih – koji moraju biti uspostavljeni kako bi se netko popeo u visine vodstva iz pozicije u menadžmentu.

Dopustite ovom vodiču da vam pokaže kako razviti stručnost, strategije i hrabrost da biste mogli:

1. Demonstrirati staloženost i postojanost koja je potrebna kako biste druge „nagovorili na marš“

Otkrijte kako kroz svoje vodstvo možete inspirirati svoje kolege na akciju, uspostavljajući se kao autoritet koji motivira druge na izvanredne rezultate.

2. Napraviti iskorak izvan statusa quo – kako biste vizualizirali i zatim primijenili istinska poboljšanja

Saznajte kako prepoznati prilike za inovacije te koristiti svoje vođstvo kako biste potaknuli promjene koje će unaprijediti vaš tim i organizaciju.

3. Njegovati vrijedne profesionalne veze preko benchmarkinga i zajednica.

Upoznajte tehnike izgradnje mreže i povezivanja s drugim liderima kako biste dijelili znanje, iskustva i stvarali snažne veze koje će podržati vaš profesionalni razvoj.

Do sada ste uspjeli u svojoj karijeri kao menadžer. Sada je trenutak u kojem možete dovesti sebe na jednu novu razinu. Vještine vodstva za menadžere će vam pokazati kako steći vještine i samouvjerenost vođe – kako biste maksimizirali svoja potencijalna postignuća i dostigli uspjeh u današnjoj globalnoj korporativnoj areni.

 

Kratki sadržaj:

  1. Što je vođa
  2. Vođa kao vizionar
  3. Vođa kao rješavač problema
  4. Vođa kao graditelj tima
  5. Vođa kao menadžer
  6. Vođa kao komunikator
  7. Vođa kao djelitelj moći
  8. Vođa kao poveznica
  9. Vođa kao projektant
  10. Vođa kao… vođa

 

O autorici:

Marlene Caroselli je istaknuta autorica s više od 40 knjiga. Njezin doprinos časopisu Excellence Stephena Coveya, biltenima prodaje Lakewood Publications te raznim internetskim kolumnama, knjigama izvora i godišnjacima, svjedoči o njezinom stručnom znanju. Osim pisanja, Caroselli vodi programe obučavanja i drži govore za federalne i državne agencije Sjedinjenih Država, korporacije te brojne druge organizacije. Njezino iskustvo i stručnost čine ovu knjigu neizostavnim resursom za sve menadžere koji žele razviti svoje vještine vodstva.

 

Otkrijte tajne vrhunskog vođenja s knjigom ‘Vještine vodstva za menadžere’ – vaš ključ za prepoznavanje prilika, ostvarivanje izvanrednih rezultata i gradnju trajnih profesionalnih veza. Transformirajte svoju karijeru i postanite istinski lider koji uvodi pozitivne promjene.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “VJEŠTINE VODSTVA ZA MENADŽERE”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Quick Navigation
×
×

Cart