VODIČ KROZ DIGITALNU TRANSFORMACIJU

27.00KM

Autor/i: Dejvid L. Rodžers
ISBN: 978-86-6303-045-9
Izdavač: Finesa
Godina: 2019.
Opće informacije: Broširani uvez, 302 str., 17 cm x 24 cm
Jezik: Srpski jezik

Kategorija:
Dodaj na popis željenih naslova
Dodaj na popis željenih naslova
Uporedi...

Opis

“Vodič kroz digitalnu transformaciju” autora Dejvida L. Rodžersa predstavlja prvu sveobuhvatnu analizu kako tradicionalni biznisi mogu da se transformiraju i prosperiraju u digitalnom dobu. Ako ste lider koji želi da svoju firmu dovede u sljedeću fazu rasta, ova knjiga je nezaobilazno štivo.

Dejvid L. Rodžers je svjetski priznati stručnjak u oblasti digitalne poslovne strategije, a u svom djelu ističe da digitalna transformacija ne samo da podrazumjeva unaprjeđenje tehnologije, već i važnost unaprjeđenja vašeg strateškog razmišljanja.

Sa širokim rasponom savjeta i analiza, ova knjiga postavlja ključna pitanja sa kojima se suočavaju svi biznisi nastali prije uspona Interneta: kako ostati konkurentan u digitalnoj ekonomiji? Da biste uspješno odgovorili na ovo pitanje, tradicionalna poduzeća moraju preispitati osnovne pretpostavke u pet ključnih domena strategije: korisnici/kupci/klijenti, konkurencija, podaci, inovacije i vrijednosti.

Osim teorijskih osnova, “Vodič kroz digitalnu transformaciju” pruža konkretne smjernice o tome kako integrirati mreže klijenata, nove platforme, Big Data, kao i brze eksperimente u svoje poslovanje kako biste ostali konkurentni u digitalnoj ekonomiji. Sa jasnim primjerima i praktičnim savjetima, ova knjiga postaje nezaobilazno štivo za sve one koji žele uspješno navigirati kroz digitalnu transformaciju.

 

Otkrijte ključne strategije koje će vašu kompaniju usmjeriti ka uspjehu u digitalnoj eri. Saznajte kako transformirati vaše poslovanje i ostati korak ispred u dinamičnom svijetu digitalne ekonomije.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “VODIČ KROZ DIGITALNU TRANSFORMACIJU”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Quick Navigation
×
×

Cart