VODIČ ZA INVESTIRANJE

28.00KM

Autor/i: Robert T. Kiyosaki, Sharon L. Lehter
ISBN: 9788682683193
Izdavač: Finesa
Godina: 2016.
Opće informacije: Broširani uvez, 376 str., 17 cm x 24 cm
Jezik: Srpski jezik

Kategorija:
Dodaj na popis željenih naslova
Dodaj na popis željenih naslova
Uporedi...

Opis

Ključni alati i uvidi potrebni da započnete vaše putovanje ka bogatstvu i financijskoj neovisnosti…

Investiranje znači različite stvari za različite ljude. Ali bez obzira na vaše početno znanje ili financijski status, ova knjiga je ključ za postizanje vaših financijskih ciljeva. Napisana na osnovu provjerenih strategija i iskustava bogatih investitora, ova knjiga nije samo vodič, već i mentor koji vas vodi kroz ključne korake.

Vodič kroz investiranje otkriva:

  1. Osnovna pravila investiranja bogatog oca: Otkrijte tajne koje su bogati koristili da bi stvorili svoje bogatstvo. Ovi temelji su važni za svakog investitora, bez obzira na početno bogatstvo.
  2. Umanjenje rizika ulaganja: Naučite kako smanjiti rizik i povećati šanse za uspjeh. Razumijevanje rizika je ključno za svakog investitora, a ovaj vodič vam pruža konkretne strategije za minimiziranje gubitaka.
  3. Deset investitorskih kontrola bogatog oca: Ova kontrolna lista je esencijalna za svakog tko želi da investira kao bogati. Sa jasnim smjernicama i savjetima, ova kontrola će vam pomoći da ostanete na putu ka financijskom uspjehu.
  4. Pretvaranje zarade u pasivan i portfeljski prihod: Naučite kako da vaša zarada radi za vas, umjesto da vi radite za nju. Ova knjiga će vam pokazati kako da stvorite stabilne tokove prihoda koji će vam omogućiti financijsku slobodu.
  5. Postanite krajnji investitor: Sa znanjem i vještinama koje ćete steći iz ovog vodiča, moći ćete preuzeti kontrolu nad vašom financijskom budućnošću i postati krajnji investitor.

 

Upozorenje:

Ovo nije još jedna knjiga koja obećava brze i lake rezultate. Ova knjiga je za one koji su spremni da ulože vrijeme, trud i strpljenje u svoj financijski rast. Uz konkretna uputstva i iskrene savjete, ova knjiga je vaša ključna podrška na putu ka financijskoj neovisnosti.

 

Otkrijte tajne koje su bogati koristili da bi stvorili svoje bogatstvo i transformirajte svoj financijski plan… Uz Vodič za investiranje, otvorite vrata novim mogućnostima i postignite finansijsku slobodu koju ste oduvijek željeli.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “VODIČ ZA INVESTIRANJE”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Quick Navigation
×
×

Cart