VODIČ ZA MENADŽERE KROZ UMJETNU INTELIGENCIJU

79.00KM

Autor/i: Andrew Burgess
ISBN: 978-953-246-515-0
Izdavač: Mate d.o.o.
Godina: 2024.
Opće informacije: Meki uvez, 16,5 x 23,5 cm, 208 str.
Jezik: Hrvatski jezik

Kategorija:
Dodaj na popis željenih naslova
Dodaj na popis željenih naslova
Uporedi...

Opis

“Vodič za menadžere kroz umjetnu inteligenciju” je putokaz za sve one koji žele razumjeti i iskoristiti potencijal umjetne inteligencije u poslovnom okruženju. Autor nas vodi kroz deset poglavlja koja pružaju temeljni okvir za razumijevanje i primjenu ove revolucionarne tehnologije.

Kroz stvarne poslovne primjere i intervjue s rukovoditeljima i izvršnim direktorima konzultantskih tvrtki koji su već uspješno implementirali umjetnu inteligenciju, ova knjiga nudi dragocjen uvid u svijet “svjesnih nepoznanica” u kojem se umjetna inteligencija razvija. Autor nas upućuje na ključne izazove i mogućnosti koje se otvaraju pred onima koji su spremni prihvatiti i iskoristiti prednosti ove tehnologije.

Osim što postavlja temelje za razumijevanje osam temeljnih sposobnosti umjetne inteligencije, autor pruža konkretne pristupe, metodologije i alate koji će vam pomoći da uspješno krenete na svoje vlastito putovanje kroz svijet umjetne inteligencije. Ova knjiga nije samo teorijski vodič; ona je praktični priručnik za sve one koji žele implementirati umjetnu inteligenciju na najučinkovitiji i najdjelotvorniji način.

Zahvaljujući bogatstvu intervjua s poslovnim liderima, afirmiranim dobavljačima umjetne inteligencije i akademicima, ova knjiga nudi sveobuhvatan pregled stanja umjetne inteligencije danas. Bez obzira jeste li menadžer koji tek istražuje mogućnosti umjetne inteligencije ili ste već iskusni profesionalac u ovom području, “Vodič za menadžere kroz umjetnu inteligenciju” pruža vrijedne uvide i alate potrebne za uspješno navigiranje kroz ovu tehnološku revoluciju.

„Bilo je fascinantno pisati ovu knjigu i nadam se da je čitanje bilo interesantno i da vas potiče na razmišljanje. Nadam se da ste sada bolje pripremljeni i informirani za početak putovanja umjetne inteligencije vašim poslovanjem. Putovanje neće biti lagano – uvođenje novih tehnologija u poslovanje nosi sa sobom određenu dozu izazova – ali nagrade bi sigurno trebale biti vrijedne. Budite svjesni da će i vaša konkurencija razmišljati o tome kako umjetna inteligencija pomaže u poslovanju, ali prednost će imati oni koji zapravo naprave nešto po tom pitanju sada. Kao što sam rekao, ako čekate na stabilno i zrelo tržište umjetne inteligencije, onda ćete zakasniti. Hvala vam što ste svoje dragocjeno vrijeme proveli čitajući moju knjigu. A za sada, spustite knjigu i započnite svoje putovanje umjetnom inteligencijom.“ – Andrew Burgess, autor

O autoru:

Andrew Burgess je konzultant za menadžment, autor i govornik s više od 25 godina iskustva. Andrew je autoritet za inovativne i disruptivne tehnologije uključujući umjetnu inteligenciju i robotsku automatizaciju procesa. On je bivši tehnički direktor koji je vodio savjetodavne tvrtke i izgradio prakse automatizacije, a sada savjetuje više rukovoditelje o stvaranju vrijednosti pomoću umjetne inteligencije.

 

Otkrijte kako uspješni poslovni lideri koriste umjetnu inteligenciju za transformaciju svojih kompanija u ovom intrigantnom vodiču. Saznajte kako se nositi s izazovima i iskoristiti prilike koje donosi era umjetne inteligencije u svijetu poslovanja.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “VODIČ ZA MENADŽERE KROZ UMJETNU INTELIGENCIJU”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Quick Navigation
×
×

Cart