-32%

ZAPOŠLJAVANJE SJAJNIH LJUDI

Original price was: 37.00KM.Current price is: 25.00KM.

Autor/i: Kevin C. Klinvex, Matthew S. O’Connell, Cristopher P. Klinvex
ISBN: 978-995-806-310-7
Izdavač: Mate d.o.o.
Godina: 2014.
Opće informacije: Meki uvez, 200 str., 15,0 cm x 22,0 cm
Jezik: Hrvatski jezik

Kategorija:
Dodaj na popis željenih naslova
Dodaj na popis željenih naslova
Uporedi...

Opis

Zapošljavanje sjajnih ljudi: korak po korak vodič za privlačenje najboljih zaposlenika današnjice

U današnjem poslovnom svijetu gdje je stopa nezaposlenosti niska, a potražnja za radnicima s dokazanim tehničkim vještinama raste iz dana u dan, ključ dugoročnog uspjeha vaše tvrtke leži u vašoj sposobnosti da privučete i zadržite najbolje talente. “Zapošljavanje sjajnih ljudi” nije samo još jedna knjiga o zapošljavanju – ona je vaš nezaobilazni vodič koji će vam pružiti čvrste i efikasne alate te procese za identifikaciju i privlačenje vrhunskih zaposlenika u vašoj industriji.

Što možemo naučiti iz knjige:

 1. Tehnike oglašavanja i odnosi s javnošću: Knjiga nudi dokazane metode za privlačenje najperspektivnijih kandidata putem oglašavanja i odnosa s javnošću, omogućavajući vam da istaknete svoju tvrtku kao poželjnog poslodavca.
 2. Efikasni intervjui: Sa smjernicama o intervjuima i poverljivim informacijama, naučit ćete kako pravilno provesti intervju kako biste razlikovali između kandidata koji zaista imaju potrebne vještine i motivaciju i onih koji ih samo glume.
 3. Selekcija i procjena kandidata: Knjiga će vas voditi kroz sužavanje liste kandidata, pregovaranje o ponudi i brzo integriranje novih zaposlenika, pružajući vam korisne smjernice za donošenje odluka o najboljim kandidatima.
 4. Inovativne prakse u zapošljavanju: Autori, iskusni stručnjaci u području regrutiranja, pružaju alternativne strategije i tehnike koje će vam pomoći da pronađete i zadržite najbolje talente, bez obzira na veličinu vaše tvrtke.

Kratki sadržaj:

 • Opisi posla koji se temelji na kompetencijama
 • Pravna pitanja
 • Kako privući prave zaposlenike
 • Prijave kao oruđe odabira kandidata
 • Provjeravanje životopisa
 • Osnove intervjuiranja
 • Tehnike strukturiranog intervjuiranja
 • Ocjenjivanje motivacije za obavljanje posla
 • Kako koristiti testiranje
 • Provjere
 • Donošenje odluka o konačnom adabiru
 • Ponuda i orijentacija
 • Alternativne mogućnosti u kadroviranju

O autorima:

 • Kevin C. Klinvex jedan je od partnera i utemeljitelja Select Internationala i direktor za poslovanje u SAD-u. Tijekom posljednjeg desetljeća Kevin je dizajnirao najmodernije progra­me za osoblje za vodeće svjetske kompanije kao što su AK Steel, AT&T, Citibank, Coca-Cola, General Motors, International Harvester, Miller Brewing, Sears, Subaru-Isuzu i Toyota. On je pionir tehnika za regrutiranje zaposlenika koje je teško pronaći i vodeći autoritet na području upotrebe softvera za automatizaciju u procesu zapošljavanja. Kevin je čest prezenter i gost predavač na temu kadrova u timskom okruženju.

 • Matthew S. O’Connell je suosnivač Select Internationala i direktor Odjela istraživanja i razvoja. U posljednjih 12 godina dizajnirao je računalne sustave za procjene, sveobuhvatne eva­luacijske alate, bihevioralne intervjue i menadžerske centre za procjenu za više od 100 tvrtki u sedam zemalja svijeta. Radi kao profesor psihologije na Sveučilištu San Diego i aktivno se bavi primijenjenim istraživanjima. Autor je i suautor preko 20 članaka ili poglavlja u knjigama na temu selekcije, procjene, rukovodstva i timova. Ima magisterij i dok­torat iz industrijske i organizacijske psihologije Sveučilišta Akron.

 • Christopher P. Klinvex je partner i utemeljitelj Select Internatio­nala i direktor međunarodnih operacija i odgovoran je za ured Select Internationala u Monterreyu, u Meksiku. Njegovo isku­stvo s multinacionalnim tvrtkama uključuje dizajn i implemen­taciju automatiziranih sustava za kadrove u čitavom SAD-u, analizu tržišta rada, sesije strateškog planiranja poslovanja, dizajn timova, treninge vodstva, medijaciju između menadžmenta i radnika tei pomoć organizacijama u razumije­vanju nijansi između tradicionalne američke i latinoameričke kulture rada.

Zapošljavanje sjajnih ljudi je neizostavan resurs za svakog menadžera prodaje ili vlasnika tvrtke koji želi osigurati da njihova organizacija privlači, selektira i zadržava najbolje talente u današnjem konkurentnom tržištu rada.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ZAPOŠLJAVANJE SJAJNIH LJUDI”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Quick Navigation
×
×

Cart