STRUČNI SEMINARI

Nekoć je formalno obrazovanje bilo dovoljno za zapošljavanje, daljnje unapređenje i kvalitetnu radnu snagu, no obzirom na sve veći broj konkurentskih kompanija i viša očekivanja samog tržišta, danas stvari stoje drugačije.

Uz kvalitetan proizvod i uslugu te prepoznatljiv brend, držimo da je edukacija i stručno usavršavanje zaposlenika u svim područjima, neophodna za održivost i uspjeh na tržištu. Zato je vrlo važno svojim zaposlenicima, ali i sebi, pružiti specijalistička znanja kako bi bili ukorak s modernim trendovima u svojoj djelatnosti.

PREDAVANJA U NAJAVI

ODRŽANA PREDAVANJA

Naklada MATE d.o.o. u suradnji sa Zagrebačkom školom ekonomije i managementa organizira razne stručne programe, treninge, seminare i konferencije iz područja marketinga, managementa, financija, računovodstva i dr.  

U vremenu brzih promjena i izazova koje donosi globalizacija, kontinuirani trening je postao imperativ.

Otvorene seminare je pohađalo više od 3.000 managera iz Bosne i Hercegovine i susjednih zemalja.
Naši seminari organizirani su prema modelu najboljih svjetskih poslovnih škola te pružaju suvremena znanja i vještine koje se mogu steći na vrhunskim američkim i europskim poslovnim školama.

Predavači su sa Zagrebačke škole ekonomije i managementa, jedine u regiji koja je akreditirana od strane prestižne međunarodne AACSB organizacije, a koja surađuje sa više od stotinu sveučilišta i poslovnih škola u svijetu, te s najboljih poslovnih škola u svijetu (npr. Ross Business School, University of Michigan, SDA Bocconi i dr.) s višegodišnjim iskustvom.

Seminari se održavaju na hrvatskom ili engleskom jeziku kroz interaktivni rad profesora i polaznika, kroz brojne studije slučaja i diskusiju.

Osnovne karakteristike obrazovanja Naklade MATE i ZŠEM Poslovne akademije su:

• suvremena znanja i vještine,
• kvalitetni predavači s dugogodišnjim iskustvom u akademskom radu i radu u poslovnom sektoru,
• male skupine polaznika (10-30, ovisno o programu),
• suradnja s vrhunskim sveučilištima i poslovnim školama,
• najbolja ekonomska stručna literatura,
• potvrda o uspješnom završetku seminara,
• profesionalna organizacija seminara i usredotočenost na zadovoljstvo klijenata.

Odgovori

Quick Navigation
×
×

Cart